T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S O N   D A K İ K A 14 TEMMUZ 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Hamas, mahkum değiş tokuşunda ısrarlı

Hamas sözcüsü milletvekili Muşir El Masri, Hamas'ın İsrail ile mahkum değiş tokuşu konusunda ısrarlı olduğunu söyledi.

El Masri, Gazze'de Hizbullah ve Lübnan'a destek için düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı gösteride yaptığı konuşmada, "Açık bir mesaj gönderiyoruz: İsrailliler biz mahkumlarımıza kavuşmadan kaçırılan askerlerinin yüzünü zor görürler, bu güpegündüz gökte yıldız görmeye benzer" ifadesini kullandı.

El Masri, "Siyonist düşman, askerlerinin karşılıksız serbest bırakılacağını hayal etmemelidir" dedi ve Hamas ile Şii Hizbullah'ın aynı amacın peşinden gittiğini, bu amacın da "Siyonist düşmanı topraklarından kovmak ve mahkumlarını kurtarmak" olduğunu kaydetti.

"Siyonist düşman bir karmaşa içinde bulunuyor çünkü 2 cephede çarpışıyor" diyen ve silahlı gruplara İsrail'e karşı birlik olma çağrısında bulunan El Masri, "Gazze'de birlikle, Gazze füzeleri Aşkelon'a ulaşır, Lübnan'da birlikle de Lübnan füzeleri Hadera'ya, Hayfa'ya ulaşır" ifadesini kullandı.

  • GAZZE (A.A)

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi