T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
E K O N O M İ 19 TEMMUZ 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
FAİZ
TEB KONUT KREDİ FAİZİNİ 1,95 SEVİYESİNE İNDİRDİ

Türk Ekonomi Bankası (TEB), YTL ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranlarını indirdi. Banka'nın YTL ihtiyaç kredisi faizleri tüm vadelerde yüzde 2,45'ten 2,29'a, taşıt kredisi faizi yüzde 2,15'ten 1,95'e geriledi. Konut kredisi oranları 3-60 ay arasında yüzde 1,95'e, 72-120 ay arasında ise yüzde 2,15'e çekildi.


AZİL
KOSGEB BAŞKANI GÜRKAN GÖREVDEN ALINDI

Sanayi Bakanı Ali Coşkun'un, yolsuzluk iddiaları nedeniyle, açığa aldığı Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Erkan Gürkan, resmen görevinden alındı. Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre, Gürkan başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.


AÇILIŞ
KOÇTAŞ'IN 10. MAĞAZASINI MUSTAFA KOÇ AÇACAK

Koçtaş'ın İstanbul Yenibosna'daki yeni mağazasının 24 Temmuz Pazartesi günü yapılacak açılışını Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un yapacağı bildirildi. Şirketin 10. mağazası olacak Yenibosna Koçtaş'ın açılışına B&Q Asia Limited Üst Yöneticisi Steve Gilman ve Koçtaş Genel Müdürü Levent Çakıroğlu da katılacak.


GÜVENLİK
KALE KİLİT'TEN ASLA AÇILAMAYAN SİSTEM

Kale Endüstri Holding bünyesindeki KALE KİLİT, yeni geliştirdiği Otomatik Blokaj Sistemi (OBS) ile güvenliği daha da artırdı. Geliştirilen sistemde, kapılar maymuncuk gibi yabancı cisimlerle açılmaya zorlandığı anda otomatik blokaj sistemi devreye giriyor ve sistem kendini bloke ederek kapıların açılma ihtimalini ortadan kaldırıyor.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


   İş'in Sırrı

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi