|

Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta? Lig'de liderlik mücadelesi

Başakşehir FK Beşiktaş JK maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? sorularının yanıtı haberimizde. Süper Lig'in 26. haftasında Başakşehir, Fatih Terim Stadium'unda Beşiktaş'ı konuk edecek. Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda Bayern Münih’e elenen Beşiktaş, lige odaklandı. Beşiktaş şampiyon olup Şampiyonlar Ligi heyecanını önümüzdeki yıl yine yaşamak istiyor. Peki, Başakşehir Beşiktaş (Başakşehir - BJK) maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
13:24 - 17/03/2018 Cumartesi
Güncelleme: 13:42 - 17/03/2018 Cumartesi
IHA
Başakşehir FK Beşiktaş JK maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? sorularının yanıtı haberimizde.
Başakşehir FK Beşiktaş JK maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? sorularının yanıtı haberimizde.

Başakşehir Beşiktaş (Başakşehir - BJK) maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? sorularının yanıtı haberimizde. Ligin ikinci yarısında yenilgi almayan tek takım olan ve son 3 maçını kazanan Beşiktaş, şampiyonluk adaylarından Medipol Başakşehir’e konuk oluyor. 2 takımın da hedefi 3 puan. Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda Bayern Münih’e elenen Beşiktaş, lige odaklandı. Sezonun ikinci yarısında boy gösterdiği 8 lig karşılaşmasında 6 galibiyet ve 2 beraberlik alarak namağlup tek takım durumunda olan siyah-beyazlılar, ligin şampiyonluk adaylarından Medipol Başakşehir’e konuk oluyor. Son 6 maçta yalnızca 2 kez kazanan ve son deplasman karşılaşmasında Alanyaspor’a 4-1 mağlup olan Başakşehir ivme kaybetmiş durumda. Bu maç öncesinde turuncu-lacivertli ekipte takımın önemli isimlerinden Epureanu kırmızı kart, Emre Belözoğlu da sarı kart cezalısı. Rakibine karşı oynadığı son 3 maçta bileği bükülmeyen Abdullah Avcı’nın ekibinde, sahasında oynadığı mücadelelerde ise Beşiktaş’a yalnızca 1 kez kaybetti. Başakşehir’in sahasındaki 10 maçın 5’i berabere biterken, 4 mücadeleden ise Başakşehir galibiyetle ayrıldı. İki takım toplamda ise 24 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Başakşehir’in 5, Beşiktaş’ın ise 6 galibiyeti bulunuyor. 13 mücadelede ise eşitlik bozulmadı.

Pepe ve Tosic’in durumu belirsiz

Zorlu karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Quaresma’nın cezası devam ediyor. Siyah-beyazlıların savunmasının önemli isimleri Tosic ve Pepe, sakatlıkları nedeniyle Bayern Münih karşısında forma giymemişti. 2 futbolcudan Tosic’in bu maçta oynaması beklenirken, Pepe’nin durumu ise maç saatinde kesinlik kazanacak.

BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Başakşehir Beşiktaş maç saati ile ilgili ayrıntılar haberimizde. Yarın saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak.



#Beşiktaş
#Başakşehir
#Başakşehir Beşiktaş maçı
#Başakşehir - BJK
6 yıl önce
default-profile-img