|

Batman haberleri... Batman’daki kazada ölenlerin sayısı 6’ya yükseldi

Batman Yerel Haberler: Batman’da kamyonetle otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 6’ya yükseldi.

Yeni Şafak
12:30 - 16/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:38 - 16/04/2018 Pazartesi
IHA
Batman’daki kazada ölenlerin sayısı 6’ya yükseldi.
Batman’daki kazada ölenlerin sayısı 6’ya yükseldi.
Batman’da kamyonetle otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 6’ya yükseldi.

Batman-Beşiri karayolunun Batman OSB mevkisinde dün 72 BB 649 plakalı otomobil ile 72 BC 663 plakalı kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 6’ya yükseldi.

Kazada, otomobil sürücüsü Agit Tarhan (26) olay yerinde, kamyonet sürücüsü Turan (30) ile Mustafa (5) ve Hicran Görnü (25) kaldırıldıkları Batman Bölge Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Yaralılardan, İclal Görnü (30) ve Helin Tanış (16) da kurtarılamadı. Yaralılar, Seyhan, Sefa, Şerzan, Hülya, Samet ve Dicle Görnü ile Dilek Toprak’ın tedavileri sürüyor.

Batman’da öğrencilerin sahipsiz hayvanlara ilgisi artıyor

Hayvanların tedavi, bakım ve rehabilitasyonu için hizmet veren Batman Belediyesi Hayvan Bakım Evi, öğrenciler ile sahipsiz hayvanları buluşturuyor.Batman bir okul, Belediye Hayvan Bakım Evi’ne yönelik bir yardım ve ziyaret programı düzenleyerek, sahipsiz hayvanların ihtiyaçlarının giderilmesi için öğrencilerin topladıkları ihtiyaç malzemelerini Batman Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğüne bağışladı. Belediye Veterinerlik Müdürlüğü Hayvan Bakım evini ziyaret eden öğrencilere Veteriner Hekimleri tarafından hayvan sevgisi ve bunun tüm topluma yaygınlaştırılmasının gerekliliği anlatılırken sokakta yaralı, yardıma muhtaç hayvanlarla karşılaşmaları halinde Alo 153 hattıyla iletişime geçebilecekleri hakkında bilgi verildi. Hayvan Bakım evini gezen öğrencilere, barınaklarda yaşayan ve korunan farklı türdeki hayvanları yakından görme ve sevme imkanı bulmanın mutluluğunu yaşarken beraberlerinde getirdikleri ihtiyaç malzemelerini yetkililere teslim etti.


#Batman
#Batman haberleri
6 yıl önce