|

Bayern Münih Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta? Maça saatler kaldı

Bayern Münih Beşiktaş (Bayern BJK) maçı hangi kanalda saat kaçta? sorularının yanıtı haberimizde. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda bu akşam temsilcimiz Beşiktaş Bayern Münih'e konuk olacak. Beşiktaş yapacağı Bayern Münih maçı öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Kritik maçta Şenol Güneş'in nasıl bir 11 ile sahaya çıkacağı merak konusu oluyor. Peki Bayern Münih Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta? İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
18:52 - 20/02/2018 Salı
Güncelleme: 18:53 - 20/02/2018 Salı
Diğer
Bayern Münih Beşiktaş (Bayern BJK) maçı hangi kanalda saat kaçta? sorularının yanıtı haberimizde.
Bayern Münih Beşiktaş (Bayern BJK) maçı hangi kanalda saat kaçta? sorularının yanıtı haberimizde.

Bayern Münih Beşiktaş (Bayern BJK) maçı hangi kanalda saat kaçta? sorularının yanıtı haberimizde. Beşiktaş Alman temsilcisi Bayern Münih takımıyla oynayacağı maç için Almanya'ya gitti. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçları oynanmaya başlandı ve bazı maçlardan sürpriz sonuçlar alındı. Peki Bayern Münih Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta? İşte ayrıntılar...Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda Bayern Münih ile deplasmanda yarın akşam oynayacağı maç için özel uçakla Almanya’nın Münih kentine ulaştı.Siyah-beyazlıları Münih’te çok sayıda taraftar sevgi tezahüratları ile karşıladı. Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Sayman, Mali İşler ve Finanstan Sorumlu Üye Berk Hacıgüzeller, Futbol Altyapı, Yapılanma ve Scouting’den Sorumlu Üye Metin Albayrak, Kartal Yuvalarından Sorumlu Üye Hüseyin Mican ve Transfer Komitesi Üyesi Emre Kocadağ da kafile ile birlikte Almanya’ya gitti.Siyah-beyazlılar, Bayern Münih maçı öncesi son çalışmasını bu akşam saat 21.30’da maçın oynanacağı Allianz Arena’da gerçekleştirecek. Antrenmandan önce saat 21.00’de Teknik Direktör Şenol Güneş bir basın toplantısı düzenleyecek.


Teknik Direktör Şenol Güneş’in 22 futbolcuyu dahil ettiği Bayern Münih maçı kadrosunda şu isimler yer aldı:

"Tolga Zengin, Fabricio Ramirez, Ersin Destanoğlu, Domagoj Vida, Necip Uysal, Pepe, Dusko Tosic, Gökhan Gönül, Adriano Correia, Caner Erkin, Gary Medel, Tolgay Arslan, Atiba Hutchinson, Jeremain Lens, Ricardo Quaresma, Ryan Babel, Anderson Talisca, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek, Alvaro Negredo, Vagner Love, Cyle Larin."
BAYERN MÜNİH BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Bayern Münih Beşiktaş maçı 20 Şubat salı akşamı saat 22:45'te başlayacak. Dev mücadele TRT 1 kanalından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Dev maçı yenisafak.com'dan da takip edebilirsiniz.

21 YIL SONRA İLK KARŞILAŞMA

Alman ekibi Bayern Münih ile son resmi karşılaşmasını 1997-1998 sezonunda Şampiyonlar Ligi organizasyonu ile gerçekleştiren Beşiktaş, tam 21 yıl sonra aynı organizasyon ile yeniden sahaya çıkacak;

17.09.1997 Bayern München 2 - 0 Beşiktaş

26.11.1997 Beşiktaş 0 - 2 Bayern München

Bayern Münih-Beşiktaş maçın Rumen Hategan yönetecek

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Alman temsilcisi Bayern Münih'le 20 Şubat Salı günü oynayacağı ilk maçı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Ovidiu Hategan yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Allianz Arena'da TSİ 22.45'te oynanacak karşılaşmada Rumen hakem Hategan görevlendirildi. Hategan'ın yardımcılıklarını vatandaşları Octavian Șovre ve Sebastian Gheorghe yapacak. Karşılaşmanın ilave yardımcı hakemlik görevlerini aynı ülkeden István Kovacs ile Sebastian Coltescu, dördüncü hakemliğini ise Radu Ghinguleac üstlenecek.

Hategan, 2010-2011 sezonunda Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki'yi 2-0 yendiği maçta görev yapmıştı.

"Gizlenmeyecekler, fırsatları arayacaklar"

İlk maçta nasıl bir Beşiktaş beklediğiyle ilgili soruya Heynckes, "Beşiktaş ile Leipzig arasındaki maçı izledim ve çok etkilendim. Bunu dürüstçe söylüyorum. Gizlenmeyecekler, fırsatları arayacaklar. Yaratıcı bir futbol takımı. Bundan dolayı hazırlıklı olmalıyız." cevabını verdi.

Heynckes, ikinci maçın temelini atmak için takımının iyi bir performans sergilemesini ümit ettiğini kaydetti.

Maçta rotasyon yapıp yapmayacağına ilişkin soruya da Heynckes, "A veya B takımı yoktur. Sadece Bayern Münih takımı vardır." ifadesini kullandı.

Hummels: "Üst seviyede bir takıma karşı oynayacağız"

Basın toplantısına katlan Bayern Münihli futbolcu Mats Hummels ise Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarından sonra özel bir dönemin başladığını belirterek, "Avrupa'da üst seviyede bir takıma karşı oynayacağız. Grubu hak ederek kazandılar. Takımda büyük isimler var. Videolarda izledik, gerçekten oynadıkları oyunda taktik ve kişisel olarak kalite var. Şimdi Beşiktaş'ı yenmek için konsantrasyon sağlamalıyız." değerlendirmesinde bulundu.

Hummels, Beşiktaşlı taraftarların statta olmayacağına ilişkin bir soru üzerine, "Beşiktaş taraftarları statta olacak. Sadece ben iki bilet aldım. Bundan dolayı biliyorum. Almanya'da çok sayıda Türk ve Türk futbolunun taraftarı var. Yarın onların da burada sesli olacaklarına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Bayern Münihli futbolcu, maçın sert geçmesini beklediğini sözlerine ekledi.

Lewandowski'den Beşiktaş değerlendirdi

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te forma giyen Polonyalı golcü Robert Lewandowski, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın sahalarında Beşiktaş ile yapacakları son 16 turu ilk maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Lewandowski, Kicker dergisine verdiği röportajda, Beşiktaş ile yapacakları maçları değerlendirdi. Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Cenk Tosun gibi önemli bir forvetini sattığını belirten Lewandowski, "Genelde kanatlardan gelerek orta yapıyorlar ve ceza sahasında tehlikeliler. Savunma ile hücum arasındaki denge yerinde ancak biz kendi oyunumuzu oynarsak iyi fırsatlarımızın olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı. Vodafone Park'ta oynayacakları rövanş maçında oluşacak atmosfere dikkati çeken 29 yaşındaki futbolcu, "Tur atlamak istiyoruz. İlk maç önemli çünkü İstanbul'daki atmosferin inanılmaz olduğunu duydum." değerlendirmesinde bulundu.

Lewandowski, eşleşmede Bayern Münih'in favori olup olmadığıyla ilgili soruya, "Bu kelimeyi sevmiyorum. Öncesinde favori görülüyorsunuz ancak bunu sahada göstermek lazım." yanıtını verdi. Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Pepe ile ilgili değerlendirmede bulunan Lewandowski, "Pepe, süper bir futbolcu. Grup maçlarında Beşiktaş savunmasının patronu olduğunu ve takıma yardım ettiğini gösterdi." açıklamasını yaptı.

Deneyimli futbolcu, Beşiktaş'a karşı ilk maçta en az 1 gol atarak, gol yememelerinin kendileri için iyi olacağını kaydetti. İlk maçı iç sahada oynamanın dezavantaj olup olmadığına ilişkin soruyu da Lewandowski, "Hayır, bazen ilk maçı evde oynamak iyi oluyor çünkü rakibinizi iyi tanımıyorsunuz. İlk karşılaşmadaki tecrübeyle deplasmanda rakibi daha iyi değerlendiriyorsunuz." şeklinde yanıtladı.

#Beşiktaş
#Bayern Münih
#Almanya
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#Beşiktaş Bayern Münih maçı hangi kanalda
#Beşiktaş Bayern Münih maçı saat kaçta
#BJK Bayern maçı
#TRT 1
6 yıl önce
default-profile-img