|

beIN Sports maç özetleri izle! Süper Lig 10. haftanın özetleri

Süper Lig’de oynanan tüm mücadelelerin özetlerini beIN Sports ekranlarından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Ligin tartışmalı pozisyonları, gol pozisyonları, sarı ve kırmızı kartlarını ve geniş maç özetleri beIN Sports maç özetleri sayfasında. İşte, detaylar.

08:27 - 30/10/2018 Salı
Güncelleme: 12:40 - 31/05/2022 Salı
Diğer
beIN Sports maç özetleri ve maça ait tüm detaylar burada.
beIN Sports maç özetleri ve maça ait tüm detaylar burada.

beIN Sports maç özetleri ve maçlara ait bilgiler Yeni Şafak’ta. Süper Lig’de her hafta oynanan maçların tüm özet görüntülerini izleyebilir ve yorumlayabilirsiniz.

beIN Sports maç özetleri nasıl izlenir?

Aşağıdaki bağlantı üzerinden maçlara ait tüm bilgilere ulaşabilir ve özet görüntülerini izleyebilirsiniz.

Oynanacak maçlar
27 Ekim Cumartesi

13.30 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Kasımpaşa (Erzurum Kazım Karabekir)

16.00 Atiker Konyaspor-Medipol Başakşehir (Konya Büyükşehir Belediye)

19.00 Antalyaspor-Trabzonspor (Antalya)

28 Ekim Pazar:

13.30 Kayserispor-Demir Grup Sivasspor (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

18.00 Evkur Yeni Malatyaspor-Galatasaray (Yeni Malatya)

20.30 Fenerbahçe-MKE Ankaragücü (Ülker)

29 Ekim Pazartesi:

20.00 Akhisarspor-Göztepe (Spor Toto Akhisar)

20.00 Beşiktaş-Çaykur Rizespor (Vodafone Park)

Yeni Malatyaspor Galatasaray

Yeni Malatyaspor ile Galatasaray, tarihlerinde ilk kez geçen sezon karşılaşmış, iki takım da evinde oynadığı maçı kazanmıştı.

Bu sezon ligdeki ilk iki maçını kazanan Yeni Malatyaspor, sonrasında oynadığı yedi maçın sadece birinden galip ayrıldı (3B 3M).

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de evinde oynadığı son 13 maçın 11'inde yenilmedi (7G 4B).

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 47 maçın sadece dokuzunda mağlup oldu (34G 4B) ancak bu dokuz yenilginin tamamı deplasman maçlarında geldi.

Bu sezon Süper Lig'de Beşiktaş'ın (6) ardından en fazla kafa golü atan iki takım karşı karşıya gelecek: Yeni Malatyaspor & Galatasaray (beşer gol). Ancak Galatasaray bu sezon ligde kafa golü yemeyen tek takım konumundayken, Yeni Malatyaspor'un kalesinde gördüğü 10 golün sadece ikisi kafayla geldi.

Süper Lig'deki son dört golünü kafayla bulan Galatasaray (beş maç), aynı sayıda kafa golünü daha önceki 26 maçta atabilmişti.

Galatasaray bu sezon ligde Başakşehir'in (24) ardından kalesinde en az isabetli şut gören takım (25). Bu şutların 12'si deplasmanda gelirken, sari kırmızılılar bu alanda ligin en başarılı takımı.

Bu sezon öne geçtiği maçlarda dört puan kaybeden Yeni Malatyaspor, geçen sezonun tamamında öne geçtiği maçlarda dört puan bırakmıştı.

Yeni Malatyaspor'un bu sezon iç sahada attığı altı golün dördünde asisti yapan isim Guilherme'ydi. Guilherme, bu sezon asistleriyle takımına en fazla puan kazandıran isim (4 asistle 5 puan).

Geçen sezon Süper Lig'de 19 maçta üç gol atan Eren Derdiyok, bu sezon forma giydiği sekiz maçta şimdiden bu sayıyı geçti (dört).

#beIN Sports
#beIN Sports maç özetleri
#Süper Lig
5 yıl önce
default-profile-img