|

beIN Sports maç özetleri ve golleri! Süper Lig’de 32. hafta özetleri

beIN Sports maç özetlerini ve gollerini haberimizden takip edebilirsiniz. Şampiyonluk yarışında her hafta büyük bir önem taşıyor. Ligde zirve yarışı devam ederken maç özetleri ise beIN Sports ekranlarından izleniyor. Sizler de tuttuğunuz takımın maç özeti sayfasına ulaşmak isterseniz beIN Sports maç özetleri sayfasından izleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
07:50 - 5/05/2018 Cumartesi
Güncelleme: 08:45 - 5/05/2018 Cumartesi
Diğer
Maç özetlerini beIN Sports maç özetleri sayfasından izleyebilirsiniz.
Maç özetlerini beIN Sports maç özetleri sayfasından izleyebilirsiniz.

beIN Sports maç özetleri sayfasından Süper Lig’de oynanan maçların özetleri izleyebilirsiniz. Süper Lig’de heyecanlı haftaları geride bırakıyoruz. Başakşehir, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş zorlu rakiplerle mücadele ediyor. Oynanan tüm maçların özetleri ise beIN Sports’ta. İşte beIN Sports maç özetleri.

Maç özetleri nasıl izlenir?

Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden beIN Sports maç özetleri sayfasına ulaşabilir ve tuttuğunuz takımın maç özetini izleyebilirsiniz.

Haftanın programı

Spor Toto Süper Lig

4 Mayıs Cuma

20.00 Medipol Başakşehir-Demir Grup Sivasspor (3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim)

5 Mayıs Cumartesi

16.00 Kardemir Karabükspor-Atiker Konyaspor (Dr. Necmettin Şeyhoğlu)

19.00 Trabzonspor-Kasımpaşa (Medical Park)

19.00 Aytemiz Alanyaspor-Osmanlıspor (Bahçeşehir Okulları)

6 Mayıs Pazar:

16.00 Fenerbahçe-Bursaspor (Ülker)

16.00 Gençlerbirliği-Antalyaspor (Ankara 19 Mayıs)

16.00 Beşiktaş-Kayserispor (Vodafone Park)

19.00 Teleset Mobilya Akhisarspor-Galatasaray (Spor Toto Akhisar)

7 Mayıs Pazartesi:

20.00 Göztepe-Evkur Yeni Malatyaspor (Bornova)

Not: Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında dün oynanması planlanan maçta elenecek takımın 32. hafta müsabakasının, yayın programı sebebiyle 7 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de yapılacağını duyurdu. Beşiktaş, kaldığı yerden oynanacağı açıklanan kupa maçına çıkmadı. İptal edilen maçla ilgili kararı federasyon verecek.


Arda Turan, son dakikalarda oyundan atıld
ı

Medipol Başakşehir’in yıldız futbolcusu Arda Turan, maçın 90 4. dakikada yardımcı hakem Erdinç Sezertam ile yaşadığı olay sonunda direkt kırmızı kart gördü. Mossoro ve Arda’nın kırmızı kart görmesiyle Başakşehir maçı 9 kişi tamamladı.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Medipol Başakşehir, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda mücadele ettiği Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Başakşehir, bu müsabakada bıraktığı 2 puanın yanında 2 futbolcusunu da kırmızı karttan kaybetti. Turuncu-lacivertlilerde ilk olarak Mossoro, 38. dakikada kırmızı kartla oyun ihraç edildi. İkinci kırmızı kartı ise Arda Turan gördü. Karşılaşmanın 90 4. dakikasında yardımcı hakem Erdinç Sezertam’ı itmesi sonucunda maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, Arda’yı direkt kırmızı kart ile cezalandırdı.

Başakşehir, böylece şampiyonluk yolunda gelecek hafta iki futbolcusundan yoksun sahaya çıkacak.

#Süper Lig
#beIN Sports
#beIN Sports maç özetleri
6 yıl önce