|

Beşiktaş Fenerbahçe maç özeti izle- BJK FB özet! - Maç kaç kaç bitti?

MAÇ ÖZETİ İZLE: Beşiktaş Fenerbahçe (BJK-FB) maçı kaç kaç bitti? sorusu merak konusu oluyor. Süper Lig'in 23.haftasında oynanan kritik maçta ilk yarı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sına erdi. İkinci yarının başında Beşiktaş, Vida'nın attığı golle beraberliği yakaladı. Beşiktaş-Fenerbahçe özet görüntüleri ve golleri haberimizde. İşte BJK FB maçını sonucu ve özeti izle...

Yeni Şafak
20:15 - 25/02/2018 Pazar
Güncelleme: 20:35 - 25/02/2018 Pazar
Diğer
Beşiktaş​ Fenerbahçe (BJK-FB) maç özeti, golleri ve maçın önemli pozisyonları haberimizde sizlerle paylaştık.
Beşiktaş​ Fenerbahçe (BJK-FB) maç özeti, golleri ve maçın önemli pozisyonları haberimizde sizlerle paylaştık.

Beşiktaş Fenerbahçe (BJK-FB) maç özeti, golleri ve maçın önemli pozisyonları haberimizde sizlerle paylaştık. Süper Lig'in 23.haftasından oynanan Beşiktaş Fenerbahçe derbisinde Fenerbahçe'nin attığı ilk gol ofsayt tartışmaları maçın en kritik posizyonu oldu. Talisca ve Pepe'nin eksikliğinde ilk yarıda zorlanan Beşiktaş ikinci yarıda daha iyi oyun sergiledi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş derbisinde takımını geçen haftaya göre iki değişiklik yaparak sahaya sürdü. Vodafone Park'ta oynanan derbide, geçen hafta Aytemiz Alanyaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Hasan Ali Kaldırım'ın yerine sol bekte İsmail Köybaşı forma giydi.Kocaman, Aytemiz Alanyaspor maçında ilk 11'de oynattığı Mathieu Valbuena'yı derbide yedek oturttu. Fransız futbolcunun yerine sahaya Nabil Dirar ilk 11'de çıktı. İşte Beşiktaş Fenerbahçe (BJK FB) maç özeti..

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanan Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçın ilk yarısı sarı-lacivertlilerin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

8. dakikada Fenerbahçe'nin golü geldi. Dirar'ın sağdan yaptığı ortada Fabricio topu sektirdi. Guiliano'nun şutunu Vida kale çizgisi üzerinde engellese de Fernandao dönen topu filelere gönderdi: 0-1

14. dakikada Quaresma'nın sağdan ortasında Love topa kafayla vurdu, meşin yuvarlak Kameni'de kaldı.

20. dakikada Tosic'in hatalı pasını kaparak ceza sahasına yönelen Fernandao'nun uzaktan şutunda top az farkla auta gitti.

25. dakikada Quaresma'nın soldan kullandığı serbest vuruşta Babel ön direkte meşin yuvarlağa kafayla vurdu, top dışarı gitti.

35. dakikada Quaresma, Isla'dan sıyrılarak sağdan ceza sahasına girdi ve sağ ayağının dışıyla şutunu çekti, Kameni meşin yuvarlağı kornere çeldi.

Derbinin ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Beşiktaş: Fabricio, Gökhan Gönül, Vida, Tosic, Adriano, Hutchinson, Medel, Quaresma, Tolgay Arslan, Babel, Vagner Love

Fenerbahçe: Kameni, Isla, Neustaedter, Neto, İsmail Köybaşı (Dk. 32 Şener Özbayraklı), Dirar, De Souza, Mehmet Topal, Chahechouhe, Giuliano, Fernandao

Gol: Dk. 8 Fernandao (Fenerbahçe)

Sarı kart: Dk. 34 Isla, Dk. 38 Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Dk. 39 Vida (Beşiktaş)

Mehmet Topal’ın kafası yarıldı

Fenerbahçe’nin 8. dakikada Fernandao ile bulduğu gol sonrasında tribünlerden atılan cisimler sonrasında Mehmet Topal’ın kafası yarıldı. Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde dakikalar 8’i gösterirken sarı-lacivertli ekip Fernandao’nun attığı golle 1-0 öne geçerken, gol sevinci sırasında tribünlerden atılan yabancı maddeler Mehmet Topal’ın kafasına isabet etti. Tecrübeli oyuncu uzun süre yerde kalırken, kafasının yarıldığı belirlendi. Fenerbahçe sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Mehmet Topal oyuna devam etti.


Kalede tercih Kameni

Aykut Kocaman'ın derbi maçta kaledeki tercihi Carlos Kameni oldu. Geçen hafta geçirdiği bağırsak enfeksiyonu nedeniyle kadrodan son anda çıkarılan kaleci Volkan Demirel, derbide yedek bekledi. Aytemiz Alanyaspor maçında kritik kurtarışlar yapan Kameni ise milli kalecinin rahatsızlığında aldığı formayı kaptırmadı ve derbide ilk 11'de sahada yer aldı.

Volkan Demirel, derbilerde yedek

Volkan Demirel, bu sezon oynanan 3 derbide de yedek kaldı. Sezonun ilk yarısında oynanan Beşiktaş ve Galatasaray derbilerinde Kameni'nin arkasında yedek bekleyen Volkan, derbi hasretini yine gideremedi. Kocaman'ın bu derbide de kaledeki tercihi yine Kamerunlu file bekçisi Kameni oldu.

Fenerbahçe'de iki eksik

Fenerbahçe, zorlu maçta iki futbolcusundan yararlanamadı. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Hollandalı futbolcu Vincent Janssen ile sarı kart cezalısı Hasan Ali Kaldırım, derbide kadroda yer almadı. Teknik direktör Kocaman, Makedon oyuncu Eljif Elmas'a ise maç kadrosunda yer vermedi.


Skrtel maç kadrosunda

Fenerbahçe'nin Slovak stoperi Martin Skrtel, sakatlığını atlattı ve derbinin kadrosuna dahil edildi. Son olarak Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 20 Ocak'ta oynanan Göztepe maçında forma giyebilen Skrtel, daha sonra yaşadığı sakatlık nedeniyle 1 aydan uzun süre kadroya girememişti. Skrtel, derbide yedekler arasında yer alarak, teknik direktör Kocaman'dan şans bekledi.

Sarı-lacivertli taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı

Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarını derbi maçta yalnız bırakmadı. Vodafone Park'ta kendileri için ayrılan deplasman tribününün tamamını dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, Dolmabahçe'ye gelmek için öğle saatlerinde Kadıköy'de Ülker Stadı'nın önünde toplandı. Sarı-lacivertli taraftarlar, yaklaşık 40 belediye otobüsüyle Vodafone Park'a geldi. Taraftarlar, geniş güvenlik önlemleri altında stada girdi.

Caner Erkin'den Fenerbahçeli taraftarlara alkışlı tepki

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, eski takımı Fenerbahçe'nin taraftarlarının küfürlü tezahüratına alkışla tepki verdi. Karşılaşmadan önce ısınmak için sahaya çıkan Caner'e eski takımının taraftarları tepki gösterdi. Caner, küfürlü tezahüratlarda bulunan sarı-lacivertli taraftarları alkışlayarak tepkisini ortaya koydu.

Vefa Küçük ve Ali Yıldırım stada geldi

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, derbide sarı-lacivertli takıma destek olmak için Vodafone Park'a geldi. Küçük ile sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı Ali Yıldırım ve beraberindekiler de statta kendileri için ayrılan bölümde karşılaşmayı takip etti.

Ali Koç maçı locada takip etti

Fenerbahçe Kulübünün haziran ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkan adayı olan Ali Koç da derbiyi izledi. Ali Koç, geçen sezon olduğu gibi derbiyi yine Vodafone Park'ta locadan izleyerek, sarı-lacivertli takıma destek oldu.

Pepe ve Talisca cezalı

Siyah-beyazlı ekipte sarı kart cezalıları Anderson Talisca ile Pepe, derbi karşılaşmasında görev alamadı. Beşiktaş'ın 22. haftada Atiker Konyaspor ile oynadığı karşılaşmada sarı kart gören ve bu sezon dörder kez bu durumla karşı karşıya kalan her iki oyuncu, cezalarını derbi maçta çekti.

Savunmada Tosic-Vida ikilisi

Beşiktaş'ta savunmanın göbeğinde Dusko Tosic ile Domagoj Vida görev aldı. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan ve siyah-beyazlı ekibin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile yaptığı karşılaşmada sonradan oyuna giren Tosic, ilk 11'de görev aldı. Siyah-beyazlı formayla son olarak Bursaspor karşılaşmasında ilk 11'de görev alan Vida ise iki maç sonra aynı şansı yakaladı. Tosic ve Vida, ilk kez yan yana oynadı. Domagoj Vida, Beşiktaş formasıyla ilk derbi karşılaşmasına çıktı. Fenerbahçe karşısında ilk 11'de şans bulan Vagner Love da ilk derbi heyecanını yaşayan oyunculardan biri oldu.

#Fenerbahçe Beşiktaş maç özeti
#Fenerbahçe Beşiktaş Özet
#BKJ FB özeti
#Maç özeti izle
#Özet izle
#Süper Lig
6 yıl önce