|

Beşiktaş Malatyaspor maçı ne zaman saat kaçta?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında 15 Eylül Cumartesi günü sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Yeni Şafak
13:46 - 13/09/2018 Perşembe
Güncelleme: 13:52 - 13/09/2018 Perşembe
AA
​Beşiktaş Malatyaspor maçı 15 Eylül Cumartesi günü oynanacak.
​Beşiktaş Malatyaspor maçı 15 Eylül Cumartesi günü oynanacak.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda futbolcuların, kondisyon ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdiği belirtildi.

İstasyon koşuları ile başlayan idmanın, pas ve pres çalışmalarıyla devam ettiği ifade edildi. Dar alanda oyun, kontrol pas çalışmasıyla süren antrenmanın, yarı sahada takım halinde yapılan turnuva maçlarıyla sona erdiği kaydedildi.

Antrenmana milli takımlarından henüz dönmeyen Cyle Larin, Domagoj Vida, Gary Medel, Pepe ve Enzo Roco'nun katılmadığı aktarıldı.

Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

Beşiktaş Malatyaspor maçı ne zaman saat kaçta?

Beşiktaş Malatyaspor maçı 15 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de oynanacak.


Beşiktaş, taktik ve kondisyon çalıştı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında E. Y. Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, kanat orta şut çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman yarım sahada 3 takım halinde yapılan turnuva maçları ve şut çalışması ile sona erdi.Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 17.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.



#Beşiktaş
#Evkur Yeni Malatyaspor
#Futbol
6 yıl önce
default-profile-img