|

Beşiktaş TM Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Teleset Mobilya Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Spor Toto Süper Lig'İn 12. haftası Beşiktaş Akhisarspor maçıyla başlıyor. Zorlu mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu sayfamızdan görebilir, takımlardan son gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:28 - 16/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 20:35 - 16/11/2017 Perşembe
IHA
Beşiktaş TM Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Beşiktaş TM Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Beşiktaş TM Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda
yayınlanacak? Spor Toto Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından 12. hafta karşılaşmaları
Beşiktaş
Akhisarspor
maçıyla başlayacak.
Süper Lig
'in 12. haftasında Beşiktaş Vodafone Park'ta Akhisarspor'u ağırlayacak. Mücadele 17 Kasım Cuma akşamı saat 20.00'da başlayacak. İşte maç öncesindeki son gelişmeler.
Beşiktaş Akhisarspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, Süper Lig’in 12. haftasında TM Akhisar ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, streching çalışması ve istasyon koşuları ile başladı. Pas çalışması, top kontrol çalışması, dar alanda kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi. Beşiktaş, yarın akşam saat 20.00’de TM Akhisarspor ile Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecek.



Akhisarspor, Beşiktaş’a konuk oluyor

T.M. Akhisarspor, Süper Ligin 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Mücadele yarın saat 20.00’de oynanacak.Süper Lig’in 12. haftasında yarın 20.00’de deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan T.M. Akhisarspor, bu sabah Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını noktaladı.Yeşil-siyahlılarda sarı kart cezalısı Ömer Bayram, Beşiktaş maçı kadrosunda yer alamayacak.

Teknik Direktör Okan Buruk’un Beşiktaşkarşısına Milan Lukac, Miguel Lopes, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Soner Aydoğdu, Olcan Adın, Kadir Keleş, Abdoul Sissoko, Serginho, Paulo Henrique, Daniel Larsson muhtemel 11’i ile çıkması bekleniyor.

Beşiktaş, sahasında en son yenilgisini Akhisarspor’dan aldıİki ekip Süper Lig’de daha önce 5 sezonda 10 kez karşılaşırken Beşiktaş 5, Teleset Mobilya Akhisarspor 2 kez rakibine üstünlük sağladı ve 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Beşiktaş rakibine karşı 22 gol kaydederken kalesinde 16 gol gördü. 32 maçtır kendi sahasında yenilgi yüzü görmeyen ev sahibi ekip Beşiktaş kendi sahasında 29 Kasım 2015’de Teleset Mobilya Akhisarspor’a 2-0 yenilmişti. Geçen sezon oynanan iki maçı da Beşiktaş kazanmıştı.


#Beşiktaş
#Teleset Mobilya Akhisarspor
#Süper Lig
#maç hangi kanalda
#maç saat kaçta
#12. hafta
#futbol
6 yıl önce