Hayat İstediklerimizikeşfetme rehberi

İstediklerimizi keşfetme rehberi

Hayattan beklentimiz nedir? İstediğimiz kişi nasıl oluruz? İşte bu soruların cevabı Büyükada etiketiyle çıkan Cevap isimli kitapta. Alan ve Barbara Pease imzası taşıyan çalışma tüm dünyada 27 milyon sattı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
İstediklerimizi
keşfetme rehberi
"Beynin tasarladığı ve inandığı her şeyi vücut başarabilir"

Napoleon Hill, “Beynin tasarladığı ve inandığı her şeyi vücut başarabilir” diyor. Ancak Hill’in bu cümleyi kurduğu 20. yüzyılın başında henüz beynin işleyişiyle ilgili bugünkü kadar bilgi sahibi değildik. Bilim sayesinde artık başarı kavramının beynin neresinde, nasıl çalıştığını görebiliyoruz. Peki bunları bilmek bize neler kazandırabilir? Uluslararası bir üne sahip olan yazarlar Allan ve Barbara Pease’in imzasını taşıyan Cevap isimli kitap işte bize bu soruların cevaplarını veriyor. Büyükada Yayıncılık etiketiyle raflardaki yerini alan bu kitap, okuruna hayatın kontrolünü ele almak için çeşitli ipuçları sunuyor.

SORU İŞARETLERİNİZ VAR MI?

“Eğer hayatınız soru işaretleriyle doluysa Cevap kitabına ihtiyacınız olacak…” cümlesiyle tanıtılabilir kitap. İlham verici birer guru olan Allan ve Barbara Pease’in hayatında felaketler baş gösterdiğinde, çift başarısızlığı başarıya çevirmenin yollarını öğrenmek için yüzlerini bilime döndüler. Beyninizdeki düşünce yapısını yeniden programlayabileceğiniz, zorlukları değil fırsatları görebileceğiniz yeni araştırmalar keşfettiler. Pease çifti Cevap kitabında deneyimlerini dürüstçe ve mizahi bir açıdan paylaşıyor ve size hayatınızı istediğiniz hale nasıl getirebileceğinizi anlatıyor.

İLK ADIMI ATMAK İÇİN BİR FIRSAT

Kitabın bize sunduğu cevaplar hayli dikkat çekici. Öncelikle beynin başarı konusundaki yeteneğiyle ilgili yeni bilimsel araştırmaları tartışıyor. Ne istediğinize karar vermenize ve değişime doğru ilk adımı atmanıza yardımcı oluyor. Hedefler belirleyip işinizi, ilişkilerinizi ya da yaşam tarzınızı değiştiriyor ve hayatta gerçekten başarılı olmanız için gereken özgüveni sağlıyor. Eğer durumunuzu iyileştirmek istiyor ama ilk adımı atmak için yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız Cevap hayattan ne istediğinizi keşfetmenin ve istediklerinizi gerçekleştirmenin yollarını öğretebilir.

PES ETMEYİN

Pease çiftinin okurlarına önerilerinden biri de şu: “Başlamak her zaman en zor olanıdır. Eğer pes edeceğinizi hissediyorsanız, hedef listenizi tekrar okuyun ve sadece elde etmek istediğiniz sonucu düşünün. Görebildiğinizkadar ileri gidin, oraya vardığınızda başlangıçtakinden daha ileriyi görüyor olacaksınız. Başkaları ne derse desin, ne düşünürse düşünsün, ne yaparsa yapsın hedeflerinize bağlı kalın! Bugün istediğiniz her şeye sahip olmanız mümkün, öncelikle düşünün sonra önem sırasına göre listeleyin...”

Abone Ol Google News