|

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları 24 Haziran 2018 seçim sonucu

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Yeni Şafak’ta. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hangi partinin önde olduğunu görmek, sandık sonuçlarına göre partilerin oy oranlarını incelemek ve grafiklerle canlı seçim sonuçlarına ulaşmak isterseniz Yeni Şafak seçim sonuçları sayfasını inceleyebilirsiniz. İşte 24 Haziran seçim sonucu.

Yeni Şafak
11:34 - 26/06/2018 Tuesday
Güncelleme: 09:36 - 21/06/2018 Thursday
Diğer
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Yeni Şafak'ta!
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Yeni Şafak'ta!

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını yenisafak.com’dan öğrenebilirsiniz. Canlı seçim sonuçlarını ve sandık sonuçlarını, oy oranlarını, hangi adayın hangi ilde önde olduğunu ve çok daha fazlasını Yeni Şafak seçim sonuçları sayfasından öğrenebilirsiniz. İşte 24 Haziran seçim sonuçları.

Linkler üzerinden sonuçlara ulaşabilirsiniz


















































































Milletimiz yeni rekora imza atacak

AK Parti’nin tecrübeli isimlerinden Ankara Milletvekili Emrullah İşler, 24 Haziran cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili genel seçimlerine birkaç gün kala saha izlenimlerini anlattı. Eski Başbakan Yardımcısı İşler, 24 Haziran’da milletin ‘yeni bir rekora’ imza atacağına dikkat çekti. Bunu “Millet belirsizlik istemiyor, istikrarın devam etmesini istiyor. AK Parti bugüne kadar verdiği sözleri hayata geçirdiği için milletten büyük destek görüyor” sözleriyle açıklayan İşler, şunları söyledi:

ERDOĞAN İLK TURDA İPİ GÖĞÜSLEYECEK

“Millet, geleceğe yönelik büyük projelerimize ve rakiplerin projelerine bakıyor. Onların ne kadar boş konuştuğunu, sadece saldırarak, ötekileştirerek ve Tayyip Erdoğan düşmanlığı yaparak seçimleri almaya çalıştıklarını görüyor. Cumhur İttifakı sağlam kuruldu. MHP, milletvekili seçimlerinde kendi oyunu alacak, biz de kendi oyumuzu alacağız. Cumhurbaşkanlığında Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Cumhurbaşkanımız ilk turda ipi göğüsleyecek.”

GENÇLERDEN AK PARTİ’YE YOĞUN İLGİ

“Sahada AK Parti seçmeninde bir kopuş görmüyoruz. Bir ay önce ilk sahaya indiğimizde 7 Haziran- 1 Kasım arası bir hava vardı ama gün geçtikçe 1 Kasım havasına çok yaklaştığımızı görüyorum. Gençlerde AK Parti’ye çok büyük bir ilgi olduğunu görüyoruz. 16 yıldır iktidarda olmamıza rağmen aslında iktidar yıpratır ama AK Parti kendi kendini yenileyen bir parti olmasından dolayı gençler de teveccüh görüyor. Büyüklerde ne kadar oy alıyorsak aşağı yukarı gençlerden alıyoruz.”

YA MAZLUMLAR SEVİNECEK YA HAÇLI ZİHNİYETİ

“Erdoğan ve AK Parti kazandığında mağdurlar, mazlumlar sevinecek. Özellikle de Orta Doğu, Afrika’daki mazlum, mağdur ülkeler sevinecek. Bunun tersi olması halinde tüm Türkiye düşmanları sevinecek. Siyonistler, haçlı zihniyetine sahip olan herkes hedefine Tayyip Erdoğan’ı ve Türkiye’yi koydular. Türkiye’nin ve Tayyip Erdoğan’ın başarısız olması onların mutluluk kaynağı olacak. Millet oyunu kullanırken bunun bilinci ile kullanacak.”

CUMHUR İTTİFAKI YERLİ

“Millet İttifakı’nda bir defa hiç bir araya gelmemesi gereken partilerin bir araya geldiğini gördük. Bu ittifak, millet ittifakından daha ziyade çok daha farklı bir ittifak. Millet görüyor. Cumhur İttifakı yerlidir. Cumhur İttifakı lehine güzel sonuç çıkacak. Millet gereğini yapacak.”

Daha da güçleneceğiz

Milletvekili Emrullah İşler, “Başbakan yardımcılığım döneminde Bosna ziyaretimde bir Sırp yanıma geldi. ‘Siz güçlü olursanız biz burada rahat ederiz, huzur içinde yaşarız’ dedi. Türkiye’nin güçlü olması demek; istikrar, barış, huzur adalet, insanlık, hoşgörü demek. Güçlü Türkiye olursa daha zengin olur, daha müreffeh olur. Türkiye zaten barış ve istikrar adası, bu daha da güçlenir. İç barış ve huzur artıkça dış çevresinde barış ve huzurda büyük rol oynar” dedi.

#Seçim sonuçları
#Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları
#Seçim 2018
6 years ago