|

1461 Trabzon başkanını seçti

PTT 1'inci Lig takımlarından 1461 Trabzon'un bugün yapılan olağanüstü kongresinde başkanlığa Bekir Aktürk seçildi.

Yeni Şafak
16:52 - 18/01/2016 Monday
Güncelleme: 14:56 - 18/01/2016 Monday
DHA

Trabzonspor Kadir Özcan Tesislerinde gerçekleştirilen kongrede söz alan eski başkan Şaban Bülbül, görev süreleri boyunca kendilerine destek olan herkese teşekkür ederken şunları söyledi:



"1461 Trabzonun amacı ligde kalmak veya düşmek değil. Trabzonspor'a yetiştirilecek kardeşlerimize tecrübe kazandırmaktır. Ama biz bunu göremedik. Ligden düştüğümüzde haksız eleştiriler yapıldı. Ama gönül isterdi ki takım tekrar şampiyon olup PTT 1'inci lige çıktığında eleştirenler tebrik de etsin. Biz yalnız bırakıldık. Umarım yeni yönetim yalnız bırakılmaz. Avni Akerde rakip takımın seyircisinin bizim seyircimizden fazla olduğu maçlar vardı."



1461 Trabzon kulübünün yönetimi mali ve idare yönden ibra edildikten sonra konuşan tek aday Bekir Aktürk ise şöyle konuştu:


"Sportif başarı istiyorsak temelden başlayacağız. Yolumuz ve amacımız tektir. O da başarıdır. Trabzonspor, 1461 bir sevdadır. Biz Trabzonspor'un mutfağıyız. Arkadaşlarımız bize güzel bir mutfak bıraktı. Biz de bu mutfağı fabrika haline getireceğiz. Hem üreteceğiz, hem başarı bekleyeceğiz. Üretmeden dışardan getirdiğimiz dışarıya gidiyor."



Bekir Aktürk başkanlığında oluşan yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:


"Turan Altuntaş, Şahap Güven, Osman Aynacı, Süleyman Caner Karahan, Recep Topsakal, Zekeriya Öztürk, Tamer Tüzüner, Nihat Akyüz, Adnan Tonyalı, Ömer Çebi, Turgay Özsandıkçı, Neşat Reis, Turan Moradaoğlu."

#1461 Trabzon
#PTT 1'inci Lig
#Trabzonspor
#Bekir Aktürk
8 years ago