|

23 Haziran son dakika transfer haberleri - Kim kimi transfer etti?

23 Haziran son dakika transfer haberlerini sizler için hazırlıyoruz. Spor haberlerinde hareketli günler yaşanıyor. Sezonu kötü geçiren Galatasaray’da hızlı davranmaya çalışıyor. Aynı zamanda takımdan birçok ismi gönderen Fenerbahçe de yeni isimlerle anlaşmak üzere. İşte 23 Haziran son dakika transfer haberleri…

Yeni Şafak
11:18 - 23/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 08:32 - 23/06/2016 Perşembe
Diğer

23 Haziran son dakika transfer haberlerini derliyoruz.

Transfer

sezonuna girilmesinin ardından Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de gündeme sürpriz isimler geliyor. Aynı zamanda Trabzonspor da kötü geçen sezonun ardından yeni isimlerle anlaşıyor. Bizler de sizler için son dakika transfer

haberleri

ni araştırıyoruz. İşte

transfer haberleri



Bursaspor'dan Galatasaray'a 10 Futbolcu

Bursaspor'dan Galatasaray'a transfer olan milli oyuncu Serdar Aziz, yeşil-beyazlı takımdan Galatasaray'a imza atan 10'ncu futbolcu oldu.


Sarı-kırmızılı takım, transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Serdar Aziz için 4.5 milyon Euro ayrıca Furkan Özçal, Sercan Yıldırım ve Bilal Kısa'nın bonservisi karşılığında milli futbolcuyu Bursaspor'dan transfer etti. Dün Türk Telekom Arena Stadyumu'nda resmi sözleşmeye imza atan Serdar, kendisi için harika bir gün olduğunu belirterek, “Çok mutluyum. Dünya devi kulüpte olduğum için şanslı hissediyorum. Ben hedefleri büyük olan biriyim. Elimden geleni yapacağım. İnşallah hep beraber büyük hedeflere ve şampiyonluklarına ulaşırız" şeklinde konuştu.



BURSASPOR'DAN GALATASARAY'A TRANSFER OLAN 10. FUTBOLCU

25 yaşındaki defans oyuncusu ayrıca Bursaspor'dan Galatasaray'a transfer olan 10'ncu futbolcu oldu. Milli yıldızdan önce yeşil-beyazlı formayı çıkarıp sarı-kırmızı renklere bürünen futbolcular ve transfer oldukları sezonlar şöyle:


“Tacettin Ergürsel (1977-78), Semih Yuvakuran (1984-85), Hakan Şükür (1992-93), Sedat Balkanlı (1994-95), Feti Okuroğlu (1994-95), Murat Sözkesen (2001-02), Serkan Kurtuluş (2008-09), Mustafa Sarp (2009-10), Sercan Yıldırım (2011-12)."



Trabzonspor'dan Mehmet Ekici açıklamas
ı



Trabzonspor kulübü son günlerde oyuncusu Mehmet Ekici hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili açıklama yaptı.



Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı


  • ''Futbolcumuz Mehmet Ekici ile ilgili son günlerde bazı basın yayın organlarında haberler çıkmaktadır. Öncelikle şunu belirtelim ki bu haberlerin tamamı asılsızdır. Futbolcumuz Mehmet Ekici yeni stadımızla ve yenilenecek olan takımımızla birlikte bir güneş gibi doğacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."





Van der Wiel prensipte 'evet' dedi


Fenerbahçe'nin sağ bek bölgesini takviye etmek için İstanbul'a getirdiği ve 2 gündür yönetimle temaslarını sürdüren Hollandalı oyuncu Van der Wiel, yeniden ABD'ye gitti. Sarı-lacivertlilerle 3 yıllık sözleşme konusunda prensipte anlaşan Hollandalı sağbekin yıllık 2.2 milyon Euro ücret alacağı ileri sürüldü. Başarılı futbolcunun haftaya İstanbul'da sağlık kontrolünden geçeceği ardından da yeni sezon hazırlık kampına katılacağı belirtildi. van der Wiel ile anlaşmaya varan Fenerbahçe yönetimi, Bundesliga ekibi Schalke 04 ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan stoper Roman Neustadter transferine de nokta koyacak. Rus oyuncu ve temsilcisi de önce İstanbul'u gezecek, ardından anlaşma yapılacak.



Akhisar'dan Rodallega açıklaması! G.Saray

Akhisar Belediyespor'un başkanı Hüseyin Eryüksel, golcü oyuncuları Hugo Rodallega'yı satma gibi bir düşüncelerinin olmadığını bildirdi.


Eryüksel yaptığı açıklamada, medyada yer aldığı gibi Rodallega'nın transferi konusundaGalatasaray'la anlaşmalarının söz konusunu olmadığını söyledi.



"Galatasaray Kulübü ile görüşmemiz bile olmadı" diyen Eryüksel, "Rodallega bizim oyucumuz ve sözleşmesi devam ediyor. Kesinlikle Rodallega'yı satma gibi bir düşüncemiz yok. Zaten Rodallega için bize gelen bir teklif de yok." ifadelerini kullandı.



23 Haziran son dakika transfer haberlerini sizler için hazırlıyoruz. Spor haberlerinde hareketli günler yaşanıyor. Sezonu kötü geçiren Galatasaray'da hızlı davranmaya çalışıyor. Aynı zamanda takımdan birçok ismi gönderen Fenerbahçe de yeni isimlerle anlaşmak üzere. İşte 23 Haziran son dakika transfer haberleri…


#Son dakika transfer haberleri
#Transfer
#Galatasaray
#Fenerbahçe
8 yıl önce