|

510 beygir gücündeki Aston Martin Vantage Türkiye'de satışa çıktı

Merakla beklenen 510 beygir gücündeki Aston Martin Vantage, Türkiye pazarında satışa çıktı. Tasarımı ve performansıyla dikkat çeken aracın ülkemizdeki fiyatı 350 bin Euro olarak açıklandı. Yeni Aston Martin Vantage ile ilgili tüm teknik özellikler ve detaylar haberimizde.

Yeni Şafak
10:02 - 4/07/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:19 - 4/07/2018 Çarşamba
Aston Martin Vantage önde altı, arkada ise dört pistonlu kaliperlerin görev yaptığı karbon seramik diskler mevcut.
Aston Martin Vantage önde altı, arkada ise dört pistonlu kaliperlerin görev yaptığı karbon seramik diskler mevcut.

İngiliz otomobil üreticisi Aston Martin, yenilenen Vantage modelini Türkiye pazarında satışa sundu. Markanın en güçlü temsilcilerinden Vantage, keskin hatları, sert görüntüsü, mükemmel yol tutuşu ve 4 litrelik V8 motoru ile sürüş keyfini zirveye çıkarmaya geliyor.

İlk olarak 1951 yılında DB2 modelinin yüksek performans motorlu versiyonu olarak sunulan Vantage, herkesin sahip olmak isteyeceği bir konfora sahip. İç mekan temasının genişliği ve sürücü koltuğunun alçak konumlandırılması, lüks otomobile ayrı bir cazibe katan unsurlar olarak göze çarpıyor.


Döner basmalı düğme ve kumanda sistemleriyle kullanıcılarına dokunsal ve rahat kullanım imkanı sunan Aston Martin, üçgen formundaki PRND vites düğmeleri ile de diğer otomobil özelliklerinden ayrılıyor diyebiliriz.


510 beygir güç

Alt yapısı tamamen yenilenen Vantage’ın kalbi Aston Martin’in yeni 4 litrelik alaşım çift turbolu V8 motoru ile atıyor.Optimum ağırlık merkezi ve mükemmel yarı yarıya ağırlık dağılımı için şasede mümkün olduğunca alçak seviyeye ve arkaya yerleştirilen bu yüksek performanslı ve verimli motorun sağladığı güç, *245g/km CO2 salımına rağmen 6000 devirde 510PS, 2000-5000 devir arasında ise 685Nm seviyelerinde.


Vantage 1530 kg boş ağırlığı ile güç-ağırlık ve tork-ağırlık oranlarında müthiş bir performansa sahip. Bu özellik, gaza basıldığında gözler önüne seriliyor.

Sadece 3 buçuk saniye

Aston Martin Vantage, devasa gücünü ve torkunu arkaya monte edilmiş 8 vitesli ZF otomatik şanzıman donanımı ile arka tekerleklere iletiyor. 0’dan 100 hm hıza sadece 3 buçuk saniyede çıkan ve maksimum 314 km hıza ulaşabilen Aston Martin Vantage, dinamik stabilite kontrolü ve dinamik tork iletimi gibi kapsamlı dahili elektronik sistemleriyle maksimum kontrol ve sürüş keyfi sağlıyor.


Aston Martin Vantage fiyatı

Merakla beklenen 510 beygir gücündeki Aston Martin Vantage Türkiye fiyatı 350 bin Euro olarak açıklandı.

Aston Martin Vantage, sıfırdan yüz kilometre hıza sadece 3 buçuk saniyede ulaşıyor.

#Aston Martin
#Aston Martin Vantage
#Vantage
6 yıl önce