|

715 beygir gücündeki Aston Martin DBS Superleggera tanıtıldı

Aston Martin, 715 beygir gücündeki yeni oyuncusu 2019 DBS Superleggera modelini resmi olarak tanıttı. V12 üniteye sahip DBS Superleggera, sıfırdan yüze sadece 3.4 saniyede ulaşıyor. İşte yeni 2019 Aston Martin DBS Superleggera ‘ya dair tüm detaylar.

Yeni Şafak
10:32 - 29/06/2018 الجمعة
Güncelleme: 10:43 - 29/06/2018 الجمعة
Yeni Şafak
Yıl sonunda sevkiyatı başlayacak Aston Martin DBS Superleggera’in yurt dışı satış fiyatının 300 bin dolar olması bekleniyor.
Yıl sonunda sevkiyatı başlayacak Aston Martin DBS Superleggera’in yurt dışı satış fiyatının 300 bin dolar olması bekleniyor.

İngiliz lüks otomobil üreticisi Aston Martin, şimdiye kadarki en hızlı ve en güçlü spor aracını üretti. Twin turbo beslemeli 5.2 litrelik bir V12 motora sahip yeni Aston Martin DBS Superleggera, 715 beygirlik bir güce ve 900 Nm torka sahip.

8 ileri tam otomatik şanzımanla gelen araç, 0’dan 100 km/s hıza 3.4 saniyede, 0’dan 160 km/s hıza ise sadece 6.4 saniyede ulaşıyor. Aracın maksimum hızı ise saatte 339 kilometre.



DBS Superleggera’nın GT, Sport ve Sport Plus olmak üzere üç farklı modu bulunuyor. Aracın alüminyum şasisi, DBS Superleggera’nın çok daha hafif ve güçlü olmasını sağlarken, güçlendirilmiş olan çift salıncaklı çoklu bağlantılı süspansiyon sistemi, aracın yol tutuşunu ve zemin geri bildirimlerini çok daha iyi hale getiriyor. Araçta ayrıca; navigasyon, Bluetooth, telefon hattı, iPod, iPhone ve USB çalma özellikleri bulunuyor.



Amiral gemisi

Aston Martin CEO’su Andy Palmer, ‘’DBS Superleggera sadece Aston Martin’in geri dönüşünü değil Super GT segmentinin baştan oluşturulması anlamına geliyor. Mükemmel bir tork üreten V12 twin turbo motora da teşekkür etmek isterim. Yeni tasarımı, sürücü odaklı yapısı ve göze batmayan bir formda olmasına rağmen çok güçlü olması sayesinde DBS Superleggera, Aston’un tam olarak amiral gemisidir.’’ şeklinde konuştu.


#Aston Martin
#Aston Martin DBS Superleggera
#​DBS Superleggera
٪d سنوات قبل