|

AK Parti'den Yeni Malatyaspor'a ziyaret

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ak Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'ni ziyaret ederek, Yeni Malatyaspor yönetimi ve futbolcularla bir araya geldi.

Yeni Şafak
17:09 - 12/05/2015 Salı
Güncelleme: 14:15 - 12/05/2015 Salı
IHA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuları elde ettikleri şampiyonluktan dolayı tebrik etti. Çalık, Derebeyleri Taraftar Gruplarına takıma verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, "Onların gücü bu şampiyonluğun gelmesini sağladı" dedi.


Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in aldığı 440 günlük ceza sonrası, 'Bir Adil Gevrek gider, bin Adil Gevrek gelir' diyerek, statta seyircilerle birlikte yerlerini aldıklarını kaydeden Çalık, "Malatyaspor'u siyasetin ötesinde seviyorum. Malatyaspor siyaset üstü bir kurum. Hiç kimsenin burayı siyasileştirmemesi gerekir. Bir anne, eş ve kadın olarak futbolu evimde eşim ve çocuklarım izlediğinde, televizyonun düğmesine basıp, kapatırdım. Sadece Fenerbahçe taraftarlığım vardı. Malatyaspor'un 84 yılında namağlup şampiyon olması benim için çok anlamlı ve önemliydi. Ne zaman Malatyaspor taraftarı olma mutluluğunu yaşadım, ondan sonra o mutlulukla futbolun bütün deyimlerini, oyunun bütün kurallarını, oyuncularımızın nerede oynadıklarını, isimlerini tek tek öğrendim. Şu an futbol dersi verebilecek kapasiteye sahibim. Bunu Malatyaspor sayesinde kazandım" şeklinde konuştu.


Yeni Malatyaspor'un şampiyonluğuna çok sevindiğini dile getiren Çalık, “O gün şampiyon olduğumuzda bütün siyasi partilerin mensupları vardı. Herkes o sevince dahildi. Malatyaspor denildiğinde akan suların hepimiz tarafından durdurulduğunu gördük. Meşakkatli ve zorlu bir yoldu. Bu zorlu yolda ipi Yeni Malatyaspor göğüsledi. Çok büyük bir başarı sergiledi. Adil başkanımı çok yorduk, çok üzdük ama inşallah PTT 1. Lig'de üzülmeden o ligin en iyi takımı olacağız" dedi.



GEVREK: AHMET ÇAKIR'IN ÇOK BÜYÜK KATKISI OLDU


Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Çalık'ın iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti. Gevrek, herkesin şampiyonlukta çok büyük katkısının olduğunu kaydederek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın 5 senedir vermiş olduğu emeğin karşılığını alması adına çok mutlu olduklarını ifade etti. 'Malatya'da futbol bitti' denildiği anda Ahmet Çakır'ın takıma destek olduğunu belirten Gevrek, “Yeni Malatyasporumuz bu sene PTT 1. Lig'e çıktı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ın çok büyük katkısı oldu. Herkesin şampiyonlukta büyük emekleri oldu. Aldığımız ceza sonrası bütün Malatya birlik oldu ve hep birlikte hareket etti. O birlik ve beraberliğin vermiş olduğu güçle şampiyonluk geldi. Ben inanıyorum ki, o birlik ve beraberliği sürdürürsek, Malatya'mızı hak ettiği yere taşırız" şeklinde konuştu.



#Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı
#Malatya Milletvekili
#Öznur Çalık
#Ak Parti İl Başkanı
#Hakan Kahtalı
#Nurettin Soykan Tesisleri
#yeni malatyaspor
#ziyaret
#adil gevrek
9 yıl önce