|

AK Parti'nin önünü kesmek isteyenler var

AK Parti Milletvekili Adayı sanatçı Uğur Işılak, Küçükçekmece'de verdiği konserde seçmenleriyle buluştu. “Eskiden manşetlerle hükümet devirip hükümet kurulurdu” ifadelerini kullanan Işılak, “Şimdi yine manşetlerle bu işi yapmak isteyenler var. Kirli ittifaklarla 7 Haziran seçimlerini fırsata dönüştürmek ve AK Parti'nin önünü kesmek isteyenler var" dedi.

Yeni Şafak
10:00 - 12/05/2015 Salı
Güncelleme: 07:03 - 12/05/2015 Salı
IHA

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı sanatçı Uğur Işılak, Küçükçekmece'de konser verdi. Küçükçekmece'de teşkilat tarafından düzenlenen konserde sahne alan Işılak, söylediği türkülerle partilileri coşturdu. Konser öncesinde kısa bir konuşma yapan Uğur Işılak, “İstanbul bizim geçmişimiz ve geleceğimizdir. İstanbul her zaman Anadolu'nun siyasi kaderine yön veren en önemli ve stratejik şehirdir. Bu nedenle İstanbul'un kaderi yeni Türkiye'nin kaderidir. Türkiye'nin güçlü olması Ortadoğu'nun güçlü olması demektir. Türkiye'nin güçlü olması Kudüs'ün, Filistin'in var olma sebebidir. Bosna Hersek'teki 70 yaşındaki adam bile bunun farkında ama bu coğrafyada yaşayıp olaylar karşısında kör olanlar da var” dedi.



“Eskiden manşetlerle hükümet devirip hükümet kurulurdu” ifadelerini kullanan Işılak, “Şimdi yine manşetlerle bu işi yapmak isteyenler var. Kirli ittifaklarla 7 Haziran seçimlerini fırsata dönüştürmek ve AK Parti'nin önünü kesmek isteyenler var. Ortada bir sürü yalan yanlış vaatler dolanıyor. AK Parti'yi devirebilmek adına her türlü ahlak ve hakikatten yoksun sözler söylediklerini artık herkes duydu ve biliyor. Yani anlayacağınız muhalefetin çivisi çıktı. Ne konuştuklarını kendileri de bilmiyor” şeklinde konuştu.


Işılak, konuşmasında paralel yapıyı da işaret ederek, "Birilerinin savcı, avukat, polis ve hakim olması için bin türlü tezgahla iş yapanlar oldu. Planladıkları senaryoda güdümlü iradeleri kendi amaçları doğrultusunda kullanmayı amaçlıyorlardı. Ama bu amaca ulaşamayarak millet nazarında itibarlarını kaybettiler. Çünkü büyüklerimizin bize verdiği telkini unuttular. Ne diyordu büyüklerimiz; ne olursan ol önce adam ol. Adam olmadan polis olanların halini gördük. Kendi devlet başkanlarının koluna kelepçe takmak istediler. Adam olmadan savcı olanların halini gördük, devlet adına yola çıkan TIR'ların önünü keserek devletimizin itibarına leke sürdüler. Adam olmadan hakim olanların da halini gördük. Adaletin eşitliğini bir kenara bırakarak kendi emelleri doğrultusunda milletin iradesine kast ettiler. O halde diyelim ki ne olursan ol önce adam olun” diye konuştu.



Işılak, yaptığı konuşmanın ardından sazını eline alarak eserlerini seslendirmeye başladı. Işılak ile birlikte türkülere tempo tutan AK Partililer, konser boyunca keyifli anlar yaşadı.

#AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı
#sanatçı Uğur Işılak
#Küçükçekmece
#seçim 2015
9 yıl önce