|

All-in-One Messenger indir, yükle! All-in-One Messenger kurulumu

All-in-One Messenger indirerek tüm mesajlaşma uygulamalarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Chrome tüm mesajlaşma uygulamalarını tek bir adreste topladı ve tek bir eklenti üzerinden herkesin hizmetine sundu. Bu uygulama sayesinde Skype, WhatsApp Messenger, WeChat gibi uygulamalar artık All-in-One Messenger Chrome eklentisi üzerinden kullanılacak. İşte All-in-One Messenger indirme bilgileri.

Yeni Şafak
17:44 - 28/07/2016 Perşembe
Diğer

All-in-One Messenger Chrome eklentisini indirerek WhatsApp, Skype, Slack, WeChat gibi uygulamalara tek bir eklenti üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrı ayrı online adresleri bulunan uygulamalar için Chrome bir eklenti geliştirdi. Bu eklentiye izin verdiğiniz takdirde online uygulamaları rahatlıkla tek bir adres üzerinden kontrol edebilirsiniz.




Gündelik hayatımızın çoğunluğu işyerinde ve bilgisayar başında geçiyor. Hemen her işimizi bilgisayar gibi teknolojik aletler üzerinden takip edip yönlendiriyoruz. Diğer taraftan bilgisayar teknolojisinin yanı sıra akıllı telefonlara gelen uygulamaların sayısı da arttı ve bilgisayarların işlerini yapmaya başladı. Böylece durum daha da çetrefilli hale gelmeye başladı.



İşte bu durumu ortadan kaldırmak için Google Crome'den yeni bir eklenti geldi. Bu eklenti, akıllı telefonlarda kullandığımız en popüler mesajlaşma platformlarını bir araya getiriyor. WhatsApp Facebook, Messenger, Skype, WeChat gibi daha birçok platformu bir araya getiren eklenti, bu uygulamaları aktif kullananlara büyük kolaylık sağlıyor. All-in-One Messenger adlı Chrome eklentisi tek sayfada topladığı platformları, bir yerden kullanma imkanı veriyor.





Bildiğiniz gibi bu tür uygulamalar mobil platformlarda bulunuyor. Lakin bilgisayar başında daha fazla vakit geçirenler için bir uygulama bulunmuyordu. Artık All-in-One Messenger adlı Chrome eklentisi, bu imkanı kullanıcılarına sunacak.





#All in One Messenger
#Chrome
#WhatsApp
8 yıl önce