|

Andre Dos Santos Boluspor'a transfer oldu! Transfer haberleri

Andre Dos Santos'un Boluspor'a transfer olduğu açıklandı. Transfer haberlerinden en güncel gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz. Alınan son bilgilere göre, Fenerbahçe'de bir dönem giyen Brazilyalı Andre Dos Santos'un PTT 1. Lig takımalarından Boluspor ile anlaştığı bildirildi. İşte transferin tüm detayları.

Yeni Şafak
19:49 - 23/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 17:03 - 23/06/2016 Perşembe
IHA

Andre Dos Santos Boluspor'a transfer oldu. Transfer haberlerinden son gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz. Edinilen son bilgilere göre, 2009-2011 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen tecrübeli futbolcu Andre Dos Santos'un PTT 1. Lig takımalarından Boluspor ile anlaştığı bildirildi. Transfer haberlerinden son gelişmeleri yenisafak.com'dan takip edebilirsiniz.



PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, bir dönem Fenerbahçe forması giyen Brezilyalı oyuncu Andre Dos Santos'u renklerine bağladı.



Teknik Direktörlüğe Fuat Çapa'nın gelmesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Boluspor'da 2009-2011 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı sol ayak Andre Dos Santos ile anlaşmaya vardı. Fenerbahçe'den Arsenal'e transfer olan ve geçtiğimiz yıl İsviçre'nin 2. Lig takımlarından FC Wil 1900'da forma giyen Andre Dos Santos'la yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ifade edildi. Brezilyalı oyuncu sağlık kontrolünün ardından Bolu'ya gelerek imza atacağı belirtildi.

#Andre Dos Santos
#Boluspor
#Transfer haberleri
8 yıl önce