|

AÖF kayıt yenileme tarihi uzatıldı

AÖF kayıt yenileme süresi Anadolu Üniversitesi tarafından uzatıldı. 26 Eylül'de başlayan AÖF kayıt yenileme işlemleri 6 Ekim'de sona erecekti. Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklama, AÖF kayıt yenileme tarihlerinin 13 Ekim'e kadar uzatıldığı belirtildi.

Yeni Şafak
12:18 - 5/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 12:49 - 5/10/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim fakültesi (AÖF) ​kayıt yenileme süresi uzatıldı.
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim fakültesi (AÖF) ​kayıt yenileme süresi uzatıldı.

AÖF kayıt yenileme süresi uzatıldı. Binlerce adayı yakından ilgilendiren AÖF kayıt yenileme işlemleri Anadolu Üniversitesi tarafından 13 Ekim'e kadar uzatıldı.

  • Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, "Kayıt yenileme süresi uzatıldı.
    adresinden derslerini seçerek kaydını onayla. Kayıt yenileme işlemlerinde son gün 13 Ekim Cuma" denildi.

AÖF kayıt yenileme sistemi değişti

2017-2018 Öğretim Yılından itibaren, kaydını yenileten öğrenciler tüm ders seçimlerini artık kendileri yapacak ve 45 AKTS krediye kadar ders seçebilecek.

Dolayısıyla, kaydını yenileten öğrenciler ilk olarak derslerini seçecek. Daha sonra seçtiği derslere göre hesaplanan ücreti yatıracak ve kaydını tamamlamış olacak. Böylece, öğrencinin ayrıca bağlı bulunduğu Açıköğretim Bürosuna gitmesine gerek kalmayacak.

Artık ders seçme özgürlüğü öğrenicinin elinde

2017-2018 öğretim yılı itibariyle, Açıköğretim Sisteminde artık istediğiniz dönemden ders seçebileceksiniz. Burada dikkat edilmesi gereken nokta; örneğin seçtiğiniz derslerden biri 3. yarıyıl dersi ise 5. yarıyıla kadar ders seçebilirsiniz.

#AÖF
#Anadolu Üniversitesi
6 yıl önce