|

Arka Sokaklar Adalet Bakanlığı ile iş birliği yaptı

Fenomen dizi Arka Sokaklar, Adalet Bakanlığı ile iş birliğine gidiyor. Dizi, Adalet Bakanlığınca hayata geçirilen, mahkemelerin iş yükünü azaltan alternatif çözüm yollarından arabuluculuğu, ekrana taşıyacak.

Yeni Şafak
12:36 - 8/03/2019 Cuma
Güncelleme: 12:46 - 8/03/2019 Cuma
Yeni Şafak
Arka Sokaklar, 13 sezondur izleyici ile buluşuyor.
Arka Sokaklar, 13 sezondur izleyici ile buluşuyor.

Yapımı Erler Film'in, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, senaryosunu ise Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul'un kaleme aldığı efsane dizisi "Arka Sokaklar", arabulucu oluyor.

Adalet Bakanlığı'nca hayata geçirilen, mahkemelerin iş yükünü azaltan alternatif çözüm yollarından arabuluculuk, Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden Arka Sokaklar'da anlatılacak. Adalet Bakanlığı, arabuluculuğun etkinliğinin artırılmasına, kamuoyuna anlatılmasına yönelik girişimlerde de bulundu. Yapılan görüşmelerin ardından adaletin olumlu uygulamaları Arka Sokaklar'ın senaryosuna dahil edildi.

Bu hafta işte çıkarılan bir işçi anlatılacak

Arka Sokaklar'ın bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünde, Rıza Baba ve ekibi, işten çıkarılan bir işçinin işvereniyle arabulucu görüşmeleri sonrasında anlaşmaya varmasını sağlayacak. Arabulucu görüşmeleri sonrasında alacaklarının tamamının ödenmesi ve yeniden işe başlaması kararlaştırılan işçiile işverenin dostça yaptığı anlaşma, Rıza Baba ve ekibini de sevindirecek.

#arka sokaklar
#adalet bakanlığı
5 yıl önce