|

Atlasglobal'den Paris ve Irak hattı

Atlasglobal, geçtiğimiz günlerde başlayan İstanbul-Paris uçuşları kapsamında Fransa da bir davet düzenledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/08/2015 Cuma
Güncelleme: 21:10 - 13/08/2015 Perşembe
Yeni Şafak

İstanbul'dan özel olarak Paris'e giden üst yönetimin ev sahipliğinde gerçekleşen lansman da Atlasglobal yöneticileri ve basın mensupları katıldı. Atlasglobal Hava Yolları Genel Müdürü Orhan Coşkun, Paris'te basın mensuplarının sorularını yanıtladı.



67 EURO'YA PARİS


Coşkun, Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanları'nda yaşanan sıkıntılara değinerek kapasite sorununun maliyetleri yüzde 20 artırdığını söyledi. Coşkun, yeni uçak alımlarından da vazgeçmediklerini de sözlerine ekledi.


Atlasglobal Havayolları, 10 Temmuz itibariyle Fransa'nın başkenti Paris'e uçmaya başladı. “Uçan Şef”lerin hazırladığı ikramlarla gerçekleşen Paris uçuşlarının biletleri 67 Euro'dan başlıyor. Dünyanın turizm başkentine Türk yolculardan da yoğun ilgi var.



IRAK UÇUŞLARI YENİDEN BAŞLADI


Şirket bu arada 01 Ocak 2015 tarihinde ara verdiği Irak uçuşlarına yeniden başlıyor. Irak ve Türkiye Sivil Havacılık Genel Müdürlüklerinden uçuş izinleri onaylanan havayolu 03 Eylül 2015 tarihinden itibaren uçuşlara başlayacağını duyurdu. Firma önceden uçuş gerçekleştirdiği Erbil ve Süleymaniye hatlarının yanısıra Bağdat, Basra ve Necef'e de tarifeli uçuşlara başlayacak. Firmanın Erbil uçuşları İstanbul'dan karşılıklı günde 2 sefer yapılacak. Bağdat ve Necef uçuşları haftada 5, Basra uçuşları 6 , Süleymaniye uçuşları ise 10 sefer olarak yapılacak.


#Atlasglobal
#İstanbul-Paris uçuşları
#Fransa
#Orhan Coşkun
9 yıl önce