|

Aziz Yıldırım, Terraneo'nun yerine Ali Yıldırım'ı getirdi

Fenerbahçe'de sportif direktör Giuliano Terraneo ile yolların ayrılmasından sonra bu pozisyon için kimin geleceği merak konusu oldu. Sarı lacivertlilerde başkan Aziz Yıldırım'ın konuyla ilgili yaptığı toplantı sonrası bu kararını verdiği ve yönetim kuruluna ilettiği aktarıldı.

Yeni Şafak
14:00 - 23/04/2016 Cumartesi
Güncelleme: 14:19 - 23/04/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Aziz Yıldırım (Fenerbahçe Başkanı)
Aziz Yıldırım (Fenerbahçe Başkanı)

Fenerbahçe'de İtalyan sportif direktör Giuliano Terraneo ile yolların ayrılmasından sonra bu pozisyon için kimin geleceği merak konusu olmuştu. Sarı lacivertlilerde yapılan son yönetim kurulu toplantısında başkan Aziz Yıldırım, konuyla alakalı fikrini yönetim kuruluna sundu.



Terraneo'nun ayrılmasından sonra Ali Yıldırım'ı futbol şube sorumlusu olarak görevlendirilen Aziz Yıldırım, tecrübeli yöneticinin daha aktif bir rol üstlenmesini istedi. Yönetime konuyla ilgili kararını sunan Yıldırım, daha önce de Futbol Şube Sorumluluğu yapan yönetici Ali Yıldırım'ı yeni sportif direktör olarak gelecek da sezon görev yapmasını istediğini belirtti.



Başkan Aziz Yıldırım'ın yeni sezonda yeni bir sportif direktör getirmek yerine kardeşi Ali Yıldırım'a bu görevi vereceği ve yapılacak transferlerde daha aktif rol alacağı aktarıldı.









Fenerbahçe'de ilk 11 değişmiyor







#Aziz Yıldırım
#Ali Yıldırım
#Fenerbahçe
#Terraneo
8 yıl önce