|

Başbakan Yıldırım: Koltuk elimizde kaldı

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'de oyunu kullandı. Başbakan Yıldırım, "Seçimlerin bütün milletimize huzur, barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Gayet demokratik bir bayram havasında güzel bir seçim ortamı geçiriyoruz. İnsanlar akın akın oylarını kullanmaya geliyor" dedi.

Yeni Şafak
10:58 - 24/06/2018 Pazar
Güncelleme: 14:42 - 24/06/2018 Pazar
Yeni Şafak
Başbakan Binali Yıldırım açıklamada bulundu.
Başbakan Binali Yıldırım açıklamada bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu Karabağlar ilçesinde çocuklarının bağışıyla yaptırılan Bahar Yıldırım İlkokulunda kullandı.

Başbakan Yıldırım oy verme işleminin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:


"Oyumuzu kullandık. Vatandaşlık görevimizi yaptık. Memleketimiz için, milletimiz için hayırlı olsun. Yeni sistemle Türkiye yeni hedeflere yeni ufuklara istikrar ve güven içerisinde ilerlemeye devam edecek. Seçimlerin bütün milletimize huzur, barış, kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Gayet demokratik bir bayram havasında güzel bir seçim ortamı geçiriyoruz. İnsanlar akın akın oylarını kullanmaya geliyorlar.

Buradan Ankara'ya geçeceğiz. Ankara'da seçim sonuçlarını sayın Cumhurbaşkanımızla takip edeceğiz, sandıklar açılmaya başladıktan sonra. İnşallah hayırlısı olur memleket için."

'Koltuk elimizde kaldı'

  • Bir gazetecinin "Görevinizi teslim edemeyeceksiniz, son başbakansınız. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna, "Yani koltuk elimizde kaldı. Müzayedeye çıkaracağız" şeklinde esprili yanıt verdi.





#Binali Yıldırım
#Bahar Yıldırım İlkokulu
6 yıl önce