|

Bayram tatili kaç gün? 2017 Kurban bayramı tatili 10 gün mü?

Kurban bayramı tatil kaç gün ne kadar? soruları bayramın yaklaşmasıyla büyük merak konusu. Çalışanların yakından takip ettiği kurban bayramı tatilinin 10 gün olup olmayacağı için hükümet tarafından yapılacak açıklama yapacak. Bugün kurban bayramı tatil açıklaması yapılması bekleniyor. Peki kurban bayramı ne zaman? İşte tüm ayrıntılar...

Yeni Şafak
18:22 - 15/08/2017 الثلاثاء
Güncelleme: 18:30 - 15/08/2017 الثلاثاء
Diğer
Bayram tatili kaç gün? sorusunun yanıtı haberimizde.
Bayram tatili kaç gün? sorusunun yanıtı haberimizde.

Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban tatili ne kadar? sorularının yanıtı çalışanlar başta olmak üzere herkes tarafından merak ediliyor. Hükümet tarafından yapılan açıklamalarda kurban bayramı tatilinin henüz belli olmadığı belirtilmişti. Bakanlar Kurulu bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 14.00'te Beştepe'de toplanacak. Kurulun önemli maddelerinden biri de Kurban Bayramı tatili olacak. Toplantının ardından resmi karar açıklanacak.

Kurban bayramı ne zaman tatil kaç gün?

2017 kurban bayramı tatili 31 Ağustos Perşembe günü başlıyor ve 4 Eylül Pazartesi sona eriyor.


İKİ BAKAN OLUMLU SİNYAL VERMİŞTİ

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız açıkladı. Salı günü Bakanlar Kurulu toplanacak. Bakanlar Kurulu’nda karar verilecek. Benim düşüncemi soruyorsanız teklif gelirse müspet oy kullanacağım" demişti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da turizmcilerin, Kurban Bayramı tatilinin 6 veya 10 gün olarak kararlaştırılıp ilan edilmesi beklentisine ilişkin, "Antalya milletvekili olarak tercihimizi tabi ki turizmden yana kullanacağız. Ancak salı günü Bakanlar Kurulu’nda karara bağlayacağız" diye konuşmuştu.


#Kurban bayramı
#Bayram tatil
#Kurban bayramı tatili
#Kurban bayramı ne zaman?
#Bayram
٪d سنوات قبل