|

Beşiktaş Bayern Münih maçı hangi kanalda saat kaçta ne zaman?

Beşiktaş Bayern Münih maçı hangi kanalda saat kaçta ne zaman canlı olarak yayınlanacak? sorusunun yanıtı haberimizde. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda maçlar oynanmaya başladı. Temsilcimiz Beşiktaş yarın akşam Alman panzeri Bayern Münih ile oynayacak. Peki Beşiktaş Bayern Münih (BJK- Bayern) maçı hangi kanaldan canlı olarak izlenecek? İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
10:49 - 19/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:10 - 19/02/2018 Pazartesi
Diğer
​Beşiktaş Bayern Münih maçı hangi kanalda saat kaçta ne zaman canlı olarak yayınlanacak? sorusunun yanıtı haberimizde.
​Beşiktaş Bayern Münih maçı hangi kanalda saat kaçta ne zaman canlı olarak yayınlanacak? sorusunun yanıtı haberimizde.

Beşiktaş Bayern Münih maçı hangi kanalda saat kaçta ne zaman canlı olarak yayınlanacak? sorusunun yanıtı haberimizde. Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Alman ekibi Bayern Münih'le 20 Şubat Salı günü oynayacağı ilk maç için yarın Münih'e gidecek. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tarihi bir başarı elde ederek adını son 16 turuna yazdıran siyah-beyazlılar, bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan öğle saatlerinde özel uçakla Münih'e hareket edecek.

BEŞİKTAŞ - BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Alman temsilcisi Bayern Münih'le 20 Şubat Salı günü oynayacağı ilk maçı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Ovidiu Hategan yönetecek. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Allianz Arena'da TSİ 22.45'te oynanacak karşılaşmada Rumen hakem Hategan görevlendirildi. Kritik maç TRT 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Hategan'ın yardımcılıklarını vatandaşları Octavian Șovre ve Sebastian Gheorghe yapacak. Karşılaşmanın ilave yardımcı hakemlik görevlerini aynı ülkeden István Kovacs ile Sebastian Coltescu, dördüncü hakemliğini ise Radu Ghinguleac üstlenecek.

Hategan, 2010-2011 sezonunda Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki'yi 2-0 yendiği maçta görev yapmıştı.

Pepe ve Negredo, Lewandowski’yi aradı

Beşiktaş ve Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde ortak bir çalışmaya imza attı. Pepe ve Negredo, Alman ekibinin yıldızı Lewandowski’yi aradı, ’Come to Beşiktaş’ dedi.Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu öncesinde Beşiktaş ile Bayern Münih, ortak bir çalışmaya imza attı. Siyah-beyazlıların yıldız isimleri Negredo ve Pep, Bayern Münih’in Polonyalı yıldızı Lewandowski’yi aradı. Lewandowski’nin telefonda arayan kişi olarak Beşiktaş ismi çıkarken, telefonun melodisi ise Şampiyonlar Ligi müziği olarak çaldı. Pepe, Lewandowski’ye "Merhaba ben Pepe. Sizi Vadofane Park’ta bekliyoruz. Come to Beşiktaş" derken, Lewandowski de Pepe’ye aynı şekilde yanıt vererek, "Evet tabii ki biz Beşiktaş’a geleceğiz. Fakat önce sizi Allianz Arena’ya bekliyoruz" cevabını verdi. Şampiyonlar Ligi’ndeki Bayern Münih-Beşiktaş maçı öncesi çekilen bu videoyla iki takım arasındaki dostluk ilişkileri de mesafe kat etmiş oldu.


#​Beşiktaş Bayern Münih maçı
#​Beşiktaş Bayern Münih
#Beşiktaş
#Bayern Münih
#Şampiyonlar Ligi
#UEFA
#saat kaçta
#hangi kanalda
#ne zaman
6 yıl önce