|

Beşiktaş Leipzig maçı hangi kanalda saat kaçta? Beşiktaş kritik virajda

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Almanya'nın Leipzig ekibini bu akşam evinde konuk edecek. Beşiktaş (BJK) Porto'yu evinde yenerek lige iyi başlangıç yaptı. Peki Beşiktaş Leipzig maçı hangi kanalda saat kaçta? İşte maç saati ve kanal bilgisi...

Yeni Şafak
11:32 - 26/09/2017 Salı
Güncelleme: 11:43 - 26/09/2017 Salı
Diğer
Beşiktaş Leipzig maçı hangi kanalda saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde.
Beşiktaş Leipzig maçı hangi kanalda saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde.

Beşiktaş Leipzig maçı saat kaçta? BJK Leipzig maçı hangi kanalda? sorularının yanıtı haberimizde. Portekiz temsilcisi Porto'yu evinde 3-1'lik skorla geçen kara kartal Şampiyonlar Ligine iyi başladı. Geçtiğimiz günler de Kadıköy'de oynanan ve çok konuşulan maçta Fenerbahçe'ye yenilen Beşiktaş'ta moreller bozuk. Peki bu akşam oynanacak Beşiktaş Leipzig maçı hangi kanalda saat kaçta? İşte ayrıntılar...

Beşiktaş Leipzig maçı hangi kanalda saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi Beşiktaş Leipzig maçı bu akşam saat 21.45'te oynanacak. Kritik maç TRT 1 ekranlarından CANLI olarak yayınlanacak.

Beşiktaş Leipzig maçına hazır

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Almanya'nın Leipzig ekibiyle bugün yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde ve teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen idmana, sakatlığı tam olarak geçmeyen Adriano Correia katılmadı. Sakatlığı dolayısıyla Fenerbahçe maçında da forma giyemeyen Adriano, salonda çalıştı.


Siyah-beyazlılar, basın mensuplarına açık olan 15 dakikalık bölümde yakalamaca oynadı. Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan ve 3 oyuncusu kırmızı kart gören Beşiktaş'ın antrenmanında, futbolcuların neşeli olduğu görüldü.

Beşiktaş'ın, basına kapalı bölümde Leipzig karşılaşmasının taktik çalışmasını gerçekleştirdiği belirtildi.


#Adriano
#Beşiktaş
#Futbol
#Leipzig
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#​Beşiktaş Leipzig maçı
#BJK
7 yıl önce