|

Beşiktaş'ın istediği Gustavo Gomez için Porto devrede

Beşiktaş'ın stoper transferi için görüştüğü isimlerin başında gelen Paraguaylı Gustavo Gomez için hem menajeri hemde kulübünden açıklama geldi. Türkiye'den teklif aldıklarını doğrulayan Gomez'in menajeri Augusto Paraja, Porto'nun da oyuncusuyla ilgilendiğini açıkladı.

Yeni Şafak
14:21 - 1/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:38 - 1/06/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Gustavo Gomez, Paraguay Milli Takımı'nın savunma hattında görev yapıyor.
Gustavo Gomez, Paraguay Milli Takımı'nın savunma hattında görev yapıyor.

Beşiktaş'ın transfer teklifinde bulunduğu Gustavo Gomez için menajeri Augusto Paraja'dan ve oyuncunun kulübü Lanus'dan açıklama geldi.



Siyah beyazlıların ilgilendiği oyuncuların başında gelen Gustavo Gomez için Portekiz basınından Ojogo'ya konuşan Lanus kulübü yetkilileri, Porto'nun kendilerine 5 milyon euroluk bir teklif yaptığını açıkladı. Kendilerine gelen teklifleri oyuncunun menajerine aktardıklarını ileten yöneticiler, Gomez'in takımdan ayrılabileceğini söyledi.





Menajeri açıkladı

Arjantin basınına açıklamalarda bulunanan menajer Augusto Paraja da oyuncusunun transferi için flaş açıklamalarda bulundu. Gomez için Türkiye'den teklif geldiğini doğrulayan Paraja, Porto'nun da ilgisini resmen açıkladı. Kendilerine gelen teklifleri değerlendirmek istediğini söyleyen menajer oyuncusunun geleceğinin Copa America sonrasında belli olacağını aktardı.






Fikret Orman'dan Robben açıklaması Arjantin basınından Sosa için flaş transfer iddiası N'Koulou imza parasına kaldı







#Gustavo Gomez
#Beşiktaş
#Porto
#Lanus
8 yıl önce