|

BUDO'dan sefer iptalleri- İşte BUDO 7 Ocak iptal edilen seferler listesi

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Yurt gelenlinde etkili olan soğuk ve kar yağışlı hava ulaşımda aksamaların yaşanmasına neden oluyor. BUDO ise bazı seferleri iptal ettiğini açıkladı. İşte 7 Ocak BUDO iptal edilen seferler listesi ve son gelişmeler.

Yeni Şafak
17:15 - 7/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 17:51 - 7/01/2017 Cumartesi
AA

BUDO iptal edilen seferleri haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte iptal edilen seferler.



BUDO'nun internet sitesinden yapılan duyuruya göre, İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) 19.30 ve 21.30, Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 19.30 ve 21.30 seferleri hava muhalefeti nedeniyle yapılamayacak.



BUDO'nun saat 16.30 ve öncesindeki bazı seferleri de aynı gerekçeyle programdan kaldırılmıştı.



Daha önceki sefer iptalleri;


BUDO'nun internet sitesinden yapılan duyuruya göre, İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) 12.30, 14.30, 16.30, Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 13.30, 15.30, İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) 14.30, Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) 16.00, İstanbul (Büyükçekmece)-Bursa (Mudanya) 19.00 seferleri hava muhalefeti nedeniyle yapılamayacak.



BUDO'nun saat 11.00 ve öncesindeki bazı seferleri de aynı gerekçeyle programdan kaldırılmıştı.



Bursa'dan son haberler


ULUDAĞ'DA KAR KALINLIĞI 2,5 METRE


Bursa'da, dün gece başlayan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yön de etkiemeye devam ediyor. Şehir merkezindeki kar kalınlığı sabah yapılan ölçümlerde 28 santime ulaştı. Uludağ'da ise kar kalınlığı 245 santim olarak ölçüldü. Bursa-Uludağ yolunun kapanmaması için karayolları 14'üncü Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler 24 saat aralıksız olarak çalışırken jandarma ise zincir takmayan araçların gidiş ve dönüşüne izin vermiyor.


SEFERLER İPTAL EDİLDİ


Bursa'da kötü hava koşulları nedeniyle Mudany'dan, BUDO'nun İstanbul'da Eminönü/Sirkeci ve Büyükçekmecece'ye karşılıklı olarak yapması gereken deniz otobüsü, İDO'nun ise Yenikapı'ya gerçekleştirceği deniz otobüsü ve feribot seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.


BURSA-BALIKESİR KARAYOLU KAPANDI


Bu arada buzlanma nedeniyle Bursa-Balıkesir karayolunun Gölyaz Mevkii'nde meydana gelen kaza nedeniyle karayolu trafiğe kapandı. Yaklaşık 10 kilometre kuyruğun oluştuğu yolun trafiğe açılması için çalışmalar devam ediyor.


93 MAHALLE YOLU AÇILDI


Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Yol İşleri Şube Müdürlüğü, toplam 132 araç ve 320 personellekarla mücadele çalışmasını sürdürüyor. Ekipler dün gece kardan kapanan Büyükorhan'da 6, Gemlik'te 3, Gürsu'da 3, İnegöl'de 7, İznik'te 8, Karacabey'de 10, Keles'te 7, Kestel'de 7, Mudanya'da 8, Mustafakemalpaşa'da 12, Nilüfer'de 4, Orhaneli'nde 6, Orhangazi'de 3, Osmangazi'de 3 ve Yenişehir'de 6 mahallenin yolunu açtı. Bu arada yoğun kar yağışının devam etmesi nedeniyle açılan toplam 93 yolun tekrar kapanması yüzünden çalışmalar güçlükle yapılıyor.


Kent merkezinde de özellikle Uludağ yolu, Alacahırka, Kuştepe, Teleferik gibi kentin yüksek kesimlerinde de karla mücadele çalışmaları kesintisiz olarak sürüyor.


PARKTAKİ HAVUZ BUZ TUTTU


Bursa'da hava sıcaklığının sıfırın altında 2 dereceye kadar düşmesi nedeniyle kent merkezindeki Orhangazi Parkı'nda bulunan havuz dondu.




#BUDO
#Bursa
#sefer iptali
#İptal edilen seferler listesi
#deniz otobüsü
7 yıl önce