|

Bursaspor Göztepe maçı kaç kaç bitti? Bursa Göztepe özet

Bursaspor Göztepe maçı kaç kaç bitti? Süper Lig'in 12. haftasında bu akşam karşılaşan Bursaspor ile Göztepe maçının geniş özetini haberimizden görebilir, maçtan önemli dakikaları takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:52 - 18/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 17:56 - 18/11/2017 Cumartesi
AA
Bursaspor Göztepe maçı kaç kaç bitti? Bursa Göztepe özet​
Bursaspor Göztepe maçı kaç kaç bitti? Bursa Göztepe özet​

Süper Lig'in 12. haftasında Bursaspor, sahasında Göztepe ile 0-0 berabere kaldı. Bursaspor Göztepe maçının geniş özet görüntülerini sayfamızdan görebilirsiniz.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

11. dakikada sağ kanattan Batalla’nın pasında ceza sahası içinde Ekoko’nun şutunda top yandan auta gitti.

21. dakikada Jahovic’in pasıyla sol kanatta topla buluşan Halil’in arka direğe ortasında bomboş durumda Gouffran meşin yuvarlağı auta gönderdi.

41. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazdan Traore’nin şutunda top yandan dışarı çıktı.

45. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Jahovic’in sert şutunda kaleci Harun gole izin vermedi.

46. dakikada sağ kanattan Stancu’nun pasında altıpas çizgisi üzerinde Badu’nun şutunda top direkten oyun alanına geri döndü.


51. dakikada Jorquera'nın Göztepe ceza yayı önünden yaptığı vuruşta, top az farkla direğin yanından dışarı çıktı.

65. dakikada Göztepe'nin sağ taraftan kazandığı korneri Kosanovic kullandı. Bu oyuncunun ceza sahasına ortasında savunmanın uzaklaştırmak istediği top, Andre Castro'nun önünde kaldı. Andre Castro'nun vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

67. dakikada Bursaspor'un sağ taraftan kazandığı köşe vuruşunda Batalla ceza sahasına ortaladı. Faty'nin kafa vuruşunda, top yandan auta çıktı.

77. dakikada Bursaspor'un ceza sahası dışından sol çaprazdan kazandığı serbest vuruşta Jorquera şutunu çekti. Meşin yuvarlak kaleci Beto'da kaldı.

80. dakikada sol taraftan kazanılan korneri kullanan Halil Akbunar'ın ceza sahasına ortasında Kadu'nun kafa vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı çıktı.

83. dakikada gelişen konuk takım atağında, Bursaspor savunma oyuncularının uzaklaştırmaya çalıştığı top, ceza sahası sağ çaprazında bulunan Gouffran'ın önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda, yan direğe çarpan top dışarı gitti.

90. dakikada Tayfur Bingöl'ün ara pasında Gouffran, kaleci Harun Tekin ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Harun Tekin'den döndü.

Karşılaşma, golsüz sona erdi.

Stat: Bursa Büyükşehir Belediye

Hakemler: Mete Kalkavan, Esat Sancaktar, Erdem Bayık

Bursaspor: Harun Tekin, Ertuğrul Ersoy, Faty, Ekong, Barış Yardımcı, Batalla, Badu (Dk. 72 Delarge), Jorquera, Sinan Bakış, Stancu, Kembo

Göztepe: Beto, Tanju Kayhan (Dk. 82 Sabri Sarıoğlu), Kadu, Kosanovic, Traore, Selçuk Şahin, Rotman (Dk. 69 Ngando), Andre Castro, Halil Akbunar (Dk. 88 Tayfur Bingöl), Gouffran, Jahovic

Sarı kartlar: Dk. 15 Traore, Dk. 29 Jahovic, Dk. 49 Rotman (Göztepe)

Le Guen: "Kafamızı dik tutup, önümüzdeki maçlara bakacağız"

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Göztepe maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “Kafamızı dik tutup, önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

Süper Lig’in 12. haftasında sahasında Göztepe ile karşılaşan Bursaspor, sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, “Bugün iyi tarafından bakmamız gerekiyor. İçeride berabere kalınan bir maç ama mutlu olmalıyız. Buradan puansız da ayrılabilirdik, 3 puanla da ayrılabilirdik. Bazen de 1 puan da iyidir demek gerekiyor" dedi.

“Kararları ben veriyorum”

Sinan Bakış’ın oyunda kalmasının sorulması üzerine ise Fransız çalıştırıcı, "Evet bir değişiklik yapabilirdim ama kararları ben veriyorum. O pozisyonda oynayabilecek 4 oyuncumuz var; Aziz Behich, Emre Taşdemir, Onur Atasayar ve Yusuf Erdoğan. Hiçbiri kadroda olmaya uygun değillerdi. Bende elimden geleni yapmaya çalıştım" diye konuştu.

“Zor bir görevdi, ama işin bu durumlarında karar vermeliydim”

Kaleci Harun Tekin’in performansından memnun olduğunu kaydeden deneyimli teknik adam, "En başından beri Harun’ın gösterdiği performanstan çok memnunum. Bu memnuniyetime, bu akşamı da ekleyebiliriz. Sezon başından beri aynı savunmacılarla oynuyoruz; Barış Yardımcı, William Ekong, Titi ve bunlara ek olarak Ertuğrul Ersoy da girdi. Titi ve Aziz’i oynatma durumumuz yoktu, taktiksel olarak oyuncularımı adapte etmeye çalıştım. Zor bir görevdi, ama işin bu durumlarında karar vermeliydim" dedi.

“Eldeki kadroda en iyi oyuncularımızı seçmek zorundayım”

Fransız teknik adam, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Mikel Agu’nun eksikliğine ilişkin sorulan soruya ise şu yanıtı verdi:

“Agu dev bir eksiklik bizim açımızdan ama Cristobal Jorquera’nın performansı da beni memnun etti. Bütün akşam ağlayabilirim, yakınabilirim Agu olsaydı diye ama bu hiçbir şekilde bize fayda sağlamayacak. Eldeki kadroda en iyi oyuncularımızı seçmek zorundayım. Pablo Batalla’dan da memnunum, kendisi oyununun devamlı içinde kalıyor. Kafamızı dik tutup, önümüzdeki maçlara bakacağız."

#Bursaspor
#Futbol
#Göztepe
#SÜPER LİG
#Maç kaç kaç
#maç özeti
6 yıl önce