|

Çanakkale'de feribot seferleri iptal edildi- İptal edilen seferler

Çanakkale'de bazı feribot seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Çanakkale'de iptal edilen seferleri ve bölgeden son gelişmeleri haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:41 - 11/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 17:58 - 11/01/2017 Çarşamba
AA
Çanakkale

'de bazı feribot seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.



Çanakkale Boğazı ile adalar arasında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre, Bozcaada-Geyikli 17.00 ve Geyikli-Bozcaada 18.00 seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.



Meteorolojiden sel ve su baskını uyarısı


Balıkesir Meteoroloji Müdürü Erhan Güven, İzmir 2. Bölge Tahmin Merkezinin verdiği bilgiye göre ani sel ve su baskınlarının gerçekleşebileceğini söyledi.


Balıkesir Meteoroloji Müdürü Erhan Güven, yoğun kar yağışı sonrası gerçekleşecek yağışlar nedeniyle vatandaşları ve yetkilileri uyardı. Güven, İzmir 2. Bölge Tahmin Merkezi'nin verdiği bilgilere göre; bu sabahtan itibaren rüzgarın güney yönlerden zaman zaman kuvvetli esmesi ve atmosferdeki kısmi ısınma sebebiyle;

Çanakkale

ve Balıkesir il genelinde mevcut kar örtüsünün erimeye başlamasının beklendiğini söyledi.



Yetkililer akşam saatlerinde ise Çanakkale il genelinde, Edremit Körfezi çevrelerinde ve gece saatlerinde ise Balıkesir'in Bandırma, Erdek, Marmara, Gönen, Manyas, Balya, Susurluk, İvrindi ve Savaştepe ilçelerinde kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu.



Balıkesir Meteoroloji Müdürü Erhan Güven, yağışların yarın sabah saatlerine kadar kuvvetli şekilde olması nedeniyle, mevcut kar örtüsünün de erimesiyle birlikte ani sel ve su baskınları gerçekleşebileceğini ifade etti. Güven, yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini vurguladı.




#Bursa
#Çanakkale
#Feribot Seferleri
#İptal edilen seferler
7 yıl önce