|

Carlos, Bernabeu'ya dönüyor!

Real Madrid'in Brezilyalı yaşayan efsanesi Roberto Carlos, 10 sene sonra farklı bir görevle Bernabeu'ya geri döneceği iddia edild.

Yeni Şafak
17:04 - 21/01/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:15 - 21/01/2016 Perşembe
Diğer

Uzun yıllar Real Madrid savunmasında yer alan Roberto Carlos değişik bir pozisyonla Mor- Beyazlılar'a geri döneceği ileri sürüldü. Fanatik'te yer alan habere göre; Eski Galáctico, geçtiğimiz gün Barnebeu'ya kulübün Asya temsilcisi ve elçisi olarak geri dönebileceğini belirtti.. Carlos, görevi kabul ettiği takdirde Real Madrid'in kurumsal ilişkiler departmanında Emilio Butragueño önderliğinde çalışacak.



İspanya'da menajerlik

Brezilyalının asıl amacı, kulübün gençlik akademisinde yer almak. 42 yaşındaki eski futbolcu önümüzdeki bir yıl boyunca UEFA Pro Lisansına sahip olmak için çalışacak ve akabinde İspanya'da menajerlik yapabilme hakkını kazanacak.



Zizou'yu ziyaret etti

Carlos, bu sabah kulüpte çeşitli toplantılara katılarak eski takım arkadaşı Zinedine 'Zizou' Zidane'ın yönetimindeki antrenmanı izledi, ayrıca Madrid ekibinin kendisi gibi Brezilyalı olan oyuncuları Marcelo, Danilo ve Casemiro ile de yakından ilgilendi.



#Roberto Carlos
#Bernabeu
#real madrid
8 yıl önce