|

Carlos şaka yapmış!

Brezilyalı efsane Roberto Carlos, "Real Madrid'de görev alırsam Neymar'ın transferine yardımcı olurum" açıklamaları için, 'O açıklama bir şakaydı' dedi.

Yeni Şafak
14:22 - 18/01/2016 Pazartesi
Güncelleme: 12:28 - 18/01/2016 Pazartesi
DHA

Roberto Carlos'un, Barcelona forması giyen Neymar için "Bir gün Neymar da Real Madrid forması giyecek" şeklindeki sözleri futbolseverleri şaşırtmıştı ancak bu açıklamasının bir şaka olduğunu belirten Carlos, "Bu imkansız bir olay. Yaptığım açıklama sadece şakaydı ama bazı kişiler bunu ciddiye aldı ve günlerce tartıştılar. Ama yine de şunu belirtmek isterimki Real Madrid her zaman en iyi futbolcuları alır" ifadelerini kullandı.



Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlüğe başlayan Carlos, Real Madrid'de Zinedine Zidane'nın yardımcılığına getirileceği iddiasına da açıklık getirdi. Brezilyalı teknik adam, "Şu an burada Madrid'de olduğum için çok mutluyum ama Zidane'nın yardımcısı olma gibi bir durumum yok. Buradayım çünkü antrenman metodlarını izliyorum ve öğreniyorum. Türkiye'de, Rusya'da ve Hindistan'da teknik direktörlük ile ilgili deneyimlerim oldu ama hala öğrenmem gereken çok şey var" ifadelerini kullandı.



#roberto carlos
#real madrid
#neymar
#şaka
8 yıl önce