|

CHP'den 'Fuatavni'ye yalanlama

CHP İstanbul İl Başkanlığı Bilişimden Sorumlu İl yönetim Kurulu Üyesi Tayfun İşbilen 'Fuatavni'nin iddialarını yalanladı. İşbilen "Fuatavi isimli kullanıcının söylediği isimlerle ilgili gereken başvuruları yaptık ama çok da doğru olmadığını gördük" dedi.

Yeni Şafak
14:40 - 4/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 11:45 - 4/06/2015 Perşembe
DHA

Tayfun İşbilen, Twitter'da Fuatavni isimli kullanıcının geçtiğimiz günlerde seçimlerde hile yapacak isimleri vermesiyle ilgili olarak "Fuatavi isimli kullanıcının söylediği isimlerle ilgili gereken başvuruları yaptık ama çok da doğru olmadığını gördük. Yayınladığı bazı isimlerin aslında görev almadıklarını gördük. Çok da itibar etmemek lazım" dedi.



CHP İstanbul İl Başkanlığı Bilişimden Sorumlu İl yönetim Kurulu Üyesi Tayfun İşbilen ve Basın Sözcüsü Elif Uluğ, Kağıthane'de bulunan CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda seçim güvenliği ile ilgili basın açıklaması yaptı.



İddiayı araştırmışlar


Tayfun İşbilen bir basın mensubunun twitter fenomeni "fuatavni"a isimli kullanıcının geçtiğimiz günlerde seçimlerde hile yapacak isimleri verdiğini hatırlatması üzerine, İşbilen "Fuatavi isimli kullanıcının söylediği isimlerle ilgili gereken başvuruları yaptık ama çok da doğru olmadığını gördük. Yayınladığı bazı isimlerin aslında görev almadıklarını gördük. Çok da itibar etmemek lazım" dedi



#CHP İstanbul İl Başkanlığı
#Tayfun İşbilen
#Fuatavni
9 yıl önce