|

Dağlıca şehitlerinin ailelerine şehadet belgesi verildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca kesiminde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan 6 askerin ailelerine şehadet belgeleri verildi.

Yeni Şafak
11:14 - 19/10/2015 الإثنين
Güncelleme: 11:21 - 19/10/2015 الإثنين
IHA

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 6 Eylül'de Dağlıca-Yüksekova yolunun ulaşıma açılması maksadıyla yürütülen operasyonda şehit olan Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün, Piyade Uzman Çavuş Tolga Artuğ, Topçu Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu, Piyade Uzman Çavuş Tayfur Hançer, Muhabere Uzman Onbaşı Özgür Yatakdere ile Piyade Sözleşmeli Er Uğur Yıldız'ın şehadet belgelerinin ailelerine verildiği belirtildi.



Açıklamaya göre, Piyade Uzman Çavuş Tolga Artuğ ve Muhabere Uzman Onbaşı Özgür Yatakdere'nin şehadet belgelerini Manisa'da ikamet eden ailelerine 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı, Piyade Sözleşmeli Er Uğur Yıldız'ın şehadet belgesini Antalya'nın Manavgat ilçesinde ikamet eden babasına 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı, Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün'ün şehadet belgesini Balıkesir'de ikamet eden anne ve babasına Bakım Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı, Topçu Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu'nun şehadet belgesi Konya'nın Ereğli ilçesinde ikamet eden ailesi ve eşine Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı, son olarak Piyade Uzman Çavuş Tayfur Hançer'in şehadet belgesi ise Ardahan'ın Göle ilçesinde ikamet eden babasına 25. Hudut Tugay Komutanlığı tarafından oluşturulan heyetlerce takdim edildi.





#Yüksekova
#dağlıca
#hakkari
#Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün
#Piyade Uzman Çavuş Tolga Artuğ
#Topçu Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu
#Piyade Uzman Çavuş Tayfur Hançer
#Muhabere Uzman Onbaşı Özgür Yatakdere
٪d سنوات قبل