|

Denys Boyko'ya İspanya'dan resmi teklif! Transfer haberleri

Denys Boyko için resmi teklif İspanya'dan geldi. Transfer haberlerinden son gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz. Beşiktaş'ta forma şansı bulmakta zorlanan ve oynadığı karşılaşmalarda yeterli performans sergileyemeyen kaleci Denys Boyko'ya İspanyol ekiplerinden Malaga talip oldu. Resmi teklifin yapıldığı ve Başkan Fikret Orman'ın değerlendirmesi bekleniyor. İşte Boyko transferinden son haberler.

Yeni Şafak
17:12 - 19/08/2016 Cuma
Güncelleme: 14:18 - 19/08/2016 Cuma
DHA
Denys Boyko

için İspanya'dan resmi teklif yapıldı.

Beşiktaş

'ta as kaleci konumuna gelemeyen Ukraynalı eldiven Denys Boyko için İspanyol ekibi

Malaga

resmi teklifte bulunuyor. Boyko için yapılan resmi teklif üzerine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın teklifi hafta sonu değerlendirmeye alacağı bildirildi. İşte

transfer

den son dakika haberleri.



Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in iki yabancı kalecinin fazla olduğunu belirtmesinden sonra gözlerin çevrildiği Denys Boyko için İspanya'dan resmi teklif geldiği öğrenildi.



La Liga ekiplerinden Malaga'nın, Siyah-beyazlı ekibe resmi teklif sunduğu ve Boyko'yu kadrosuna katmak için oldukça istekli olduğu bildirildi. Transfer çalışmaları için 5 gündür İngiltere'de bulunan ve bu akşam Türkiye'ye dönecek olan Başkan Fikret Orman, hafta sonu Malaga'nın sunduğu teklifi değerlendirmeye alacak. Her ne kadar başkan Fikret Orman Boyko'nun kalmasından ve kendini göstermesinden yana olsa da Ukraynalı kalecinin bu transferdeki isteği ve tavrı belirleyici olacak.



Geçen sezonun devre arasında Ukrayna'nın Dnipro takımından 3.3 Milyon Euro'ya transfer edilen Boyko 5 maçta 7 gol yemiş ve eleştirilerin hedefi haline gelmişti

#Beşiktaş
#Denys Boyko
#İspanya
#Malaga
#Transfer teklifi
#Transfer haberleri
8 yıl önce