|

Diriliş Ertuğrul son bölümde ne oldu? 100. bölüm fragmanı!

Diriliş Ertuğrul'da 100. bölümde fetih başlıyor mu? Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünde (99.bölüm) neler olduğu diziyi yakından takip izleme fırsatı bulamayanlar tarafından merak konusu oluyor. Ertuğrul Bey'in Ares'in bulunduğu Karacahisar'ı kuşatma planında yine önüne bir engel çıkıyor. Peki Diriliş Ertuğrul son bölümde ne oldu, 100. bölümde neler olacak? İşte 100. bölüm fragmanı...

Yeni Şafak
15:20 - 21/12/2017 Perşembe
Diğer
​Diriliş Ertuğrul son bölümde ne oldu? 100. bölümde fetih başlıyor mu?
​Diriliş Ertuğrul son bölümde ne oldu? 100. bölümde fetih başlıyor mu?

Diriliş Ertuğrul'da 100. bölümde fetih başlıyor mu, son bölümde neler oldu? sorularının yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Ertuğrul'un Alpleriyle birlikte Karacahisar'ın fethi için yaptığı hazırlıklar nefesleri kesti. Mağarada kuşatma için geceyi bekleyen Ertuğrul'a kötü haber geliyor. Ertuğrul'un oğlu Gündüz Bizans ajanı tarafından kaçırılıyor ve Ares tarafından kuşatmada Ertuğrul Bey'e karşı bir koz olarak kullanılması planlanıyor.


DİRİLİŞ ERTUĞRUL 100. BÖLÜMDE NE OLACAK?

Ertuğrul Bey, oğlu Gündüz Alp kaçırıldığı için çok sinirlenecek ve kaleyi basacak. Gündüz Alp kurtulacak fakat kale fetih edilemeyecek. Öyle ki Dündar kaçırıldığında da aynısı olmuştu.Bildiğiniz üzere Karacahisar Kalesi tarihte Osman Gazi tarafından fetih ediliyor. Turgut Alp kale baskınında olmayacak. Zira tuzağa düşürülecek. Türkler ve Bizans arasında Sulh bozulacak ve savaş başlayacak. Çünkü Gündüz Alp tarihte çocuk yaşta ölmüyor. Gündüz Bey Eskişehir'de sancak beyliği yapmıştır ve İnegöl'ün alınışı sırasında şehit düşmüştür.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 100.BÖLÜM FRAGMANI

#Diriliş Ertuğrul
#Diriliş
#Ertuğrul
#Diriliş Ertuğrul son bölüm
#Diriliş Ertuğrul 100.bölüm fragmanı
6 yıl önce