|

Dualarla uğurladık

Damadı tarafından bıçaklanarak öldürülen Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel için Fatih Camisinde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Demirel, Edirnekapı Şehitliğine defnedildi.

Yeni Şafak
04:00 - 31/05/2017 среда
Güncelleme: 08:50 - 31/05/2017 среда
Yeni Şafak
Dualarla uğurladık
Dualarla uğurladık

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, kızı ile damadını barıştırmak için gittiği Başakşehir’deki evde damadı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı damat Cemil Yavuz Karanfil tarafından 2 torununun gözleri önünde 4 yerinden bıçaklanarak öldürülen Demirel için İkindi namazına müteakiben Fatih Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Törende Demirel’in eşi Gülseren, oğlu Fatih Demirel, diğer kızı Sümeyye Urhan taziyeleri kabul etti.

ÖLÜM BİR
BAŞLANGIÇTIR

Demirel’in cenaze töreninde taziye konuşmasını İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz yaptı. Yılmaz, “ Hayat aldığımız nefesi verememe verdiğimiz nefesi alamamak kadar kısadır. İnanıyoruz ki bir ebedi hayat var. Bu ebedi alemde rabbimizin katında olacağımıza inanıyoruz. Ölüm, bir son değil bir başlangıçtır. Ölüm bir alem den bir başka aleme geçiştir. Allah Kadir kardeşimizin mekanını cennet eylesin. Biz insani görevimiz olarak bu acılı günlerinde Demirel ailesinin yanında oluyoruz. Sizden de dualarınızı esirgememenizi istiyorum” dedi.


MESLEKTAŞLARI UĞURLADI

Fatih Camisinde düzenlenen cenaze törenine Demirel’in ailesinin yanı sıra İstanbul Valisi Vasip Şahin, Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Albayrak, Mustafa Albayrak ve Kazım Albayrak, Albayrak Grubu CEO’su Ömer Bolat, Yeni Şafak gazetesi Haber Müdürü Recep Yeter, Yeni Şafak gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, Yeni Akit gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali Hasan Karahasanoğlu, Yeni Akit gazetesi Haber Müdürü Murat Alan ve sevenleri katıldı.

Hayat
pamuk
ipliğine bağlı

Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel için gazete önünde tören düzenlendi. Demirel’in cenazesi, helallik alınması için Yeni Akit gazetesine getirildi. Burada konuşan Akit Medya İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, Demirel’in inançlarına bağlı, dürüst ve sakin biri olduğunu anlattı. Karahasanoğlu, görüşmelerinden 1,5 saat sonra Demirel’in ölüm haberini aldıklarını ifade ederek, “Hayat bu kadar pamuk ipliğine bağlı” dedi.

#Yeni Akit Gazetesi
#Kadir Demirel
#Fatih Camisi
7 лет назад