|

Dünyanın en pahalı kiralık otomobili: Pagani Huayra Roadster

Pagani Huayra Roadster, 2.4 milyon dolarlık fiyatıyla dünyanın en pahalı otomobilleri arasında üst sıralarda yer alıyor. Bu göz alıcı egzotik otomobile kiralama yöntemiyle sahip olabilirsiniz, ancak yine de küçük bir servet harcamanız gerekebilir.

Yeni Şafak
16:41 - 14/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 16:45 - 14/05/2018 Pazartesi
Diğer
Pagani Huayra Roadster
Pagani Huayra Roadster

Otomobil piyasasında araç kiralama servisleri günümüzde gittikçe yaygınlaşıyor. Özellikle şirketler tarafından kullanılan bu sistemde sadece ekonomik araçlar yer almıyor. Göz alıcı tasarımı ve 2,4 milyon dolarlık fiyatıyla otomobil severlerin rüyalarını süsleyen Pagani Huayra Roadster’e kiralama yoluyla sahip olabilirsiniz. Ancak bu milyon dolarlık aracı kiralamanın bedeli biraz yüksek hatta dünyanın en pahalısı diyebiliriz.

Putnam Leasing adlı bir kiralama şirketi, dünya genelinde sadece 100 adet üretilen el yapımı Pagani Huayra Roadster'i kiralıyor. Aylık 25.339 dolarlık kirasıyla dudak uçuklatan araç, ABD'deki ortalama araç fiyatlarının 36.270 dolar olduğunu düşündüğümüzde çok ciddi derecede yüksek bir kira bedeline sahip.

Pagani Huayra Roadster'ı kiralamak için her ay 25.339 dolar ödemek yetmiyor. Aracı kiralamak için ilk olarak 700.000 dolar peşinat vermeniz ve her ay 25 bin doların üzerinde ödeme yapacağınız 60 aylık sözleşmeyi imzalamanız gerekiyor.

764 beygir gücünde 6.0 litrelik Mercedes-Benz AMG V12 motor kullanan Pagani Huayra Roadster, 383 km/h maksimum hızıyla pistlerin tozunu attırıyor. Dünyanın en hızlı otomobillerinden biri olan Huayra Roadster, kiralama fiyatıyla dünyanın en pahalı otomobili ünvanını tekrar elde etti.

#Pagani
#Huayra
#Kiralama
#Otomobil
6 yıl önce