|

Eskişehirspor Göztepe maçına meşale molası!

Eskişehirspor Göztepe maçının başlamasının hemen ardından atılan meşaleler nedeniyle durdu. Antalya Stadı'nda oynanan maçın ilk dakikasında tirübünden atılan meşaleler nedeniyle yaklaşık 10 dakika durdu.

Yeni Şafak
21:40 - 4/06/2017 Pazar
Güncelleme: 21:46 - 4/06/2017 Pazar
Diğer
​Eskişehirspor Göztepe maçında meşale molası!
​Eskişehirspor Göztepe maçında meşale molası!

Eskişehirspor Göztepe maçının başlamasının hemen ardından atılan meşaleler nedeniyle durdu. Antalya Stadı'nda oynanan maçın ilk dakikasında tirübünden atılan meşaleler nedeniyle yaklaşık 10 dakika durdu.






Play-off finali öncesi ekmek arası patlayıcı-
Eskişehirspor ile Göztepe arasında oynanacak olan TFF 1. Lig Play-Off Final maçından önce stadyum girişiminde polis ekipleri taraftarları arama esnasında sandviç ekmekleri içerisinde meşale ve maytap ele geçirildi.Süper Lig’e çıkmak için mücadele veren Eskişehirspor ve Göztepe takımlarının taraftarları kendilerine maçtan saatler öncesinde Antalya Stadyumu önünde yerlerini aldılar. Stadyum çevresinde meşale yakan ve maytaplar patlatan taraftarlar renkli görüntülerin oluşmasını sağladı. Meşale ve maytapları stadyum içerisine sokmaya çalışan taraftarlar akla gelmeyecek taktikler denedi. Bazı taraftarlar sandviç ekmekleri arasına maytap ve meşaleleri saklayarak stadyuma girmeye çalıştı. Antalya emniyeti ve stadyumda görevli olan güvenlik güçleri bu duruma el koyarak meşale ve patlayıcılara el koydu. Bazı taraftarlar meşale ve maytapları başarılı bir şekilde içeriye sokabilirken bazıları da bu denemelerinde başarısız oldu.
Eskişehirspor taraftarının umuda yolculuğu-
Spor Toto Süper Lig'e çıkacak son takımın belirleneceği TFF 1. Lig play-off final maçında Göztepe ile Antalya'da karşılaşacak Eskişehirspor'u statta desteklemek isteyen taraftarlar, bu şehre gitmek üzere sabah saatlerinde yola çıktı. Binlerce taraftar, Eskişehir'deki bazı belediyeler ile sivil toplum kuruluşlarınca tahsis edilen otobüs ve minibüslerin yanı sıra kendi araçlarıyla erken saatlerde konvoy oluşturup takımlarına destek vermek amacıyla Antalya'ya hareket etti. Kentin cadde ve sokakları siyah-kırmızı bayraklarla donatılırken, araçlara Eskişehirspor kaşkolları asıldı. Taraftarlar, Eskişehirspor ürünlerini kentin değişik noktalarına kurulan stantlardan temin etti. Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kurucu başkan merhum Aziz Bolel tarafından 1965'te temeli atılan kulübün, bugün yeniden Süper Lig'e çıkmak için mücadele verdiğini söyledi. Binlerce taraftarın takımının yanında olmak, o heyecanı oyuncularla statta yaşamak amacıyla Antalya'ya gitmek üzere yola çıktığını aktaran Diri, "Bugün eğer Süper Lig'e çıkamazsak Eskişehirspor'u kara günler bekliyor. Umarım bugün bir üst lige çıkan takım biz oluruz. Göztepe de büyük bir camia, taraftarı ve kentiyle birleşmiş bir kulüp ancak Süper Lig'i şehir takımı olarak biz hak ediyoruz. İnşallah bugün mutlu bir şekilde Eskişehir'e dönmeyi Allah bize nasip eder." ifadelerini kullandı.
#Eskişehirspor
#Göztepe
#Meşale
#Play-off
#TFF 1. Lig
7 yıl önce