|

Eskişehirspor Göztepe ÖZET- Süper Lig'e kim çıktı?

Eskişehirspor Göztepe özet görüntülerini haberimizden görebilirsiniz. Süper Lig'e hangi takım çıktı? diye merak eden futbolseverler sayfamızdan tüm detayları görebilirler. TFF 1. Lig play-off final maçında oyun sık sık atılan meşaleler nedeniyle durdu. Eskişehirspor Göztepe arasındaki bu zorlu mücadelenin özetini ve maçtan bilgileri sayfamızdan görebilirsiniz.

Yeni Şafak
23:18 - 4/06/2017 Pazar
Güncelleme: 00:49 - 5/06/2017 Pazartesi
IHA
Eskişehirspor Göztepe ÖZET- Süper Lig'e kim çıktı?
Eskişehirspor Göztepe ÖZET- Süper Lig'e kim çıktı?

Eskişehirspor Göztepe maçı özeti ve gollerini haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Süper Lig'e çıkan takımın belli olduğu bu maçın en son gelişmeleriyle karşınızdayız. TFF 1. Lig play-off finalinde bu akşam Antalya Stadı'nda Eskişehirspor ile Göztepe karşılaştı. Maçın ilk dakikalarından itibaren maç aralıklarla atılan meşaleler nedeniyle durdu. Eskişehirspor Göztepe maç özetini haberimizde verdiğimiz bağlantıdan izleyebilirsiniz. İşte maçtan notlar.

Eskişehirspor Göztepe maçında penaltı atışlarının ardından Süper Lig'e çıkan taraf 3-2'lik skor ile Göztepe oldu.

MAÇTAN NOTLAR -
TFF 1. Lig Play-Off Final maçı Eskişehirspor-Göztepe karşılaşması başladığından kısa süre sonra sahaya atılan yabancı maddeler yüzünden durdu.
Stadyuma meşale ve maytaplar sokuldu
Süper Lig’e çıkmak için mücadele veren iki takımın taraftarları kendilerine ayrılan tribünleri tamamen doldurdu. Takımlarını maçtan saatler öncesinden desteklemeye başlayan Eskişehirspor ve Göztepeli taraftarlar maçtan önce Antalya sokaklarında renkli görüntüler oluşturdu. Bazı taraftarlar stadyum önünde meşaleler yakarken, bazıları da maytaplar patlattı. Zaman zaman iki takım taraftarları karşı karşıya da gelirken kavga durumları meydana geldi.

Maç esnasında ise, iki takımın taraftarları stadyum içerisine çok sayıda meşale ve maytap sokarken, bunları sahaya attılar. Eskişehirspor ve Göztepeli taraftarlar meşale ve maytapları stadyuma sandviç ekmekleri içerisinde sokmaya çalıştıkları gözlendi. Bazı taraftarlar meşale ve maytapları içeriye sokabilirken, bazıları da bu denemelerinde başarısız oldu.

Maç meşale ve maytaplardan dolayı durdu
Maçın başlamasıyla beraber iki takımın taraftarlarının sahaya attığı meşale ve maytaplardan dolayı maç, mücadelenin hakemi Ali palabıyık tarafından 9 dakika durduruldu. Maçın durmasıyla beraber saha kenarına Çevik Kuvvet polisleri geldi. Meşale ve maytaplardan dolayı oluşan duman bulutunun dağılmasından sonra mücadele kaldığı yerden devam etti. Taraftarlar tarafından sahaya atılan meşale ve maytaplardan dolayı da çimlerin bir kısmının yandığı görüldü.

Maç ikinci kez durdu
Mücadelenin 27. dakikasında Eskişehirspor taraftarlarının sahaya attığı meşale ve maytaplardan dolayı maç ikinci kez durdu. Hakem Ali Palabıyık yardımcı hakemlerini yanına çağırdı ve mücadeleyi 6 dakika durdurdu. Atılan meşalelerden ve maytaplardan dolayı bir Eskişehirspor taraftarı yaralandı. Yaralanan taraftara sağlık ekipleri hemen müdahale etti.

Mücadele 3. kez meşale ve maytaplardan dolayı durdu
Bu sefer de 35. dakikada Göztepe taraftarlarının sahaya maytap ve meşale atmasından dolayı oyun durdu. Maçın hakemi Ali Palabıyık yardımcılarını bir kez daha yanına çağırdı. Futbolcular taraftarlara meşale ve maytap atmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Maç 3 dakika sonra kaldığı yerden devam etti. Mücadele ilk yarıda sahaya atılan meşale ve maytaplardan dolayı hakem Ali Palabıyık tarafından toplamda 18 dakika durduruldu. Mücadele 18 dakika dururken ilk yarının sonuna hakem tarafından 17 dakika uzatma verildi.

Göztepe’de yedek kaleci sarı kart gördü
45 15. dakikada Göztepe’de yedek kaleci Mehmet Göktuğ top taca çıktıktan sonra Ofoedu’ya topu vermeyince iki oyuncu arasında tartışma yaşandı. Diğer oyuncularında olaya müdahalesiyle kısa süreli bir tartışma yaşandı. Hakem Ali Palabıyık iki oyuncuya da sarı kart verdi.

Antalya emniyetinden bir ilk
Öte yandan Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilk kez bu sezon stadyum içerisinde tribünlerden sahaya giriş ihtimallerine ve olası tatsız bir durumun yaşanmaması için saha etraflarını demir bariyerlerle kapattı. Çevik kuvvet ekipleri ise tribünler önünde maç bitimine kadar güvenlik önlemleri aldı. Mücadeleyi izlemeye gelenler arasında Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da yer aldı.
#Eskişehirspor
#Göztepe
#Özet
#Süper Lige kim çıktı
#Spor Toto Süper Lig
#TFF 1. Lig
#Play-off
7 yıl önce