|

Evinde bileği bükülmüyor

PTT 1'inci Ligi'nde sahasında Manisaspor'u 3-0 mağlup eden Karşıyaka, play off yarışında iç saha performansına güveniyor.

Yeni Şafak
14:08 - 17/03/2015 Salı
Güncelleme: 14:59 - 17/03/2015 Salı
DHA

Orduspor ve Manisaspor'la evinde oynadığı son 2 müsabakada rakip fileleri 9 kez sarsarken kalesinde gol görmeyen Karşıyaka'nın bileği İzmir'de 8 maçtır bükülmüyor.


İç sahada son mağlubiyetini bu hafta deplasmanda oynayacağı Samsunspor'dan alan yeşil kırmızılı ekip, daha sonra konuk ettiği Bucaspor, Albimo Alanyaspor, Kayserispor, Elazığspor, Orduspor ve Manisaspor'u dize getirirken Denizlispor ve Osmanlıspor'la yenişemedi. Ligin iç sahadaki en başarılı 4'üncü takımı olan Karşıyaka bu periyotta 20 puanı hanesine yazdırdı.


Bu arada lisans sorunu nedeniyle Orduspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında tribüne çıkan teknik sorumlu Ayhan Akman, ilk kez sahada yer aldığı Manisaspor galibiyetinden sonra umutlu konuştu. Zor geçmesini bekledikleri maçı oyuncularının kolaya çevirdiğini ifade eden Ayhan Akman, "Rakip kümede kalma, bizse play off hedefindeyiz. Çok kritik bir maçtı. Arzulu ve mücadeleci oyunumuzla kazandık. Artık Samsunspor deplasmanına odaklanacağız. İlk 6 yarışından vazgeçmeyeceğiz."


Öte yandan sağ bek Rıdvan'ın cezalı duruma düştüğü Karşıyada'da arka adalesinden sakatlanan Yenal'ın durumu yarın netleşecek. İyileşen Shukurov ise düz koşulara başladı.

#Karşıyaka
#PTT 1'inci Ligi
#play off
#Manisaspor
#iç saha
#Ayhan Akman
#Evinde bileği bükülmüyor
9 yıl önce