|

FENER KRİZİ DONDURDU

Şamiyonlar Ligi'ne katılmak Sarı-lacivertli takım için en büyük hedef. Teknik direktör Mustafa Denizli, Samandıra Tesisleri'nde takımı maç gününe kadar inzivaya çekti.

Yeni Şafak
00:00 - 21/08/2001 Salı
Güncelleme: 20:41 - 19/04/2016 Salı
Yeni Şafak

Ligde İstanbulspor'a yenilen Fenerbahçe'de yarınki Glasgow Rangers maçı öncesi herşey donduruldu. Samandıra'da futbolcularıyla toplantı yapan teknik direktör Mustafa Denizli, futbolcularını sert bir dille uyardı. Lig ve Avrupa Kupası maçlarındaki zorluluğu herkesin bilmesi gerektiğini kaydeden Denizli'nin futbolculara "Biz bu yolun zorlu geçeceğini biliyoruz. Herkes kafasında mantık olarak rakibi büyük görmeli. Ancak sizler İstanbul maçında rakibi küçümsediniz. Kendinize çeki düzen verin. Kadrom zengin. Kimin oynayıp kimin oynamayacağına ben karar veririm. Bundan sonraki maçlarda temkinli olun" dedi.



Kendimizi affettireceğiz


Futbolcularını ciddiyete davet eden Denizli, "İstanbulspor maçı ders olsun. Herkes giydiği formanın hakkını vermeli. Hala kendine oynayan futbolcular var. Takım için oynamayan futbolcu tribüne çıkar. Böyle giderse ve bunları yapmaya devam edenlerde sonucuna katlanır. Herkesin bugünden itibaren Rangers maçına konsantre olmasını istiyorum. Tarihi bir sınavdan geçiyoruz. Bu sınavdan da başarıyla çıkmalıyız. Çarşamba günü Rangers'i eleyerek camiaya ve taraftara kendinizi affettirin" dediği öğrenildi.



Golcüler tatili sevdi!


Ligde iki hafta geride kalırken Fenerbahçe'nin forvet oyuncuları suskunluklarıyla dikkat çekiyorlar. Andersson, Serhat, Oktay ve Rapaiç'ten oluşan Fenerbahçe forveti yeni sezonda daha henüz golle tanışamadı. Takıma geç katılan Oktay hazır değil, Andersson formsuzluğu sürüyor, Rapaiç antrenmanlara katılmamasının faturasını öderken tek hazır golcü Serhat. Genç futbolcunun da iyi oynamasına rağmen rakip ağları henüz golle buluşturamadı.



#İstanbulspor
#Fenerbahçe
#Glasgow Rangers
#Mustafa Denizli
23 yıl önce