|

Fenerbahçe Conte'yi bekliyor

Sportif direktör Terraneo’nun ikna ettiği Conte, Fenerbahçe’nin başına geçme ihtimali en güçlü hoca. 45 yaşındaki teknik adamda son anda sorun çıkması halinde alternatifi ise Marcelo Bielsa

Yeni Şafak
04:00 - 9/06/2015 Salı
Güncelleme: 11:14 - 9/06/2015 Salı
Diğer

Fenerbahçe'in gözü İtalyan teknik direktör Antonio Conte'de. Sarı-lacivertlilerin, prensipte anlaşmaya vardığı İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Antonio Conte ismini bu hafta içinde açıklaması bekleniyor. Sportif Direktör Giuliano Terraneo'nun bir araya geldiği ve Fenerbahçe'ye gelmeye ikna ettiği 45 yaşında genç teknik adam, Başkan Aziz Yıldırım'ın da favorisi. İtalya Futbol Federasyonu ise Conte'yi bırakmak istemiyor. İtalya Federasyonu Başkanı Carlo Tavecchio, Conte ile bazı sorunların olduğunu kabul ederken, “Bazı sorunların onu rahatsız ettiğini inkar edemem ama şu anda hiçbir problemimiz yok" ifadelerini kullandı. Juventus'u şike skandalı sonrası yeniden ayağa kaldıran isim olan Conte, görev yaptığı süre içinde İtalyan ekibine Seri A'da üst üste 3 şampiyonluk kazandırdı. Conte, Juventus'taki görevinin ardından İtalya Milli Takımı'nın başına geçti. İtalya'nın başında çıktığı 3 resmi maçın hiçbirini kaybetmemesine rağmen 45 yaşındaki teknik adamın huzursuz olduğu belirtildi. Sarı-lacivertliler, Conte'de son anda bir sorun yaşanması durumunda Arjantinli Marcelo Bielsa'yı takımın başına getirecek. Marsilya'daki görevinden ayrılan Arjantinli teknik adam, milli takım, çalıştırmak istiyor bu nedenle de Fenerbahçe'yi bekletiyor.



Sow F.Bahçe'de mutlu


Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, sarı-lacivertli takımda mutlu olduğunu ve uzun yıllar Fenerbahçe forması giymek istediğini söyledi. “Fenerbahçe'nin oyuncusu olmaktan mutluyum" diyen Sow, “Kulüplerin sizinle ilgilenmesi her zaman mutluluk verir. Ama ben Fenerbahçe'nin oyuncusuyum ve Fenerbahçe'nin bir oyuncusu olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Fenerbahçe'de kendimi çok iyi hissediyorum. Bu sezon şampiyonlar liginde mücadele edeceğiz ve Fenerbahçe'yi daha üst düzeye taşımak için çalışacağım" ifadelerini kullandı.



Conte gelirse Zaza da geliyor


Fenerbahçe, Serie A Ligi takımlarından Sassuolo forması giyen Artjantinli forvet Simone Zaza'yı gündemine aldı. Kuübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Zaza'nın bonservis bedeli 11 milyon Euro. 1.87 boyundaki 23 yaşındaki golcü, Serie A'da 31 maçta 11 gol, 3 asist, İtalya Kupası'nda 1 gol olmak üzere toplam 34 maçta 12 gol 3 asistlik bir performans sergiledi. Teknik direktörlüğe Antonio Conte'nin gelmesi durumunda sarı-lacivertliler, bu golcüyü de renklerine bağlayacak. İtalya Milli takımı forması da giyen Zaza, Eylül 2014 yılında Conte tarafından milli takıma çağrılmıştı.



Fernandao ve Şener imzalıyor!


Fenerbahçe'nin oyuncu transferinde ilk açıklayacağı isimler Bursasporlu Fernandao ve Şener Özbayraklı. Sarı-lacivertliler transfer sezonunun açılmasıyla bu iki oyuncuya resmi imzaları attıracak. 31 Mayıs'ta sözleşmeleri biten Mert Günok, Bekir, Egemen, Selçuk, Emre Belözoğlu ve Webo ile yeni sözleşme yapılıp yapılmayacağıyla ilgili ise henüz son karar verilmedi.



Beni başkan istemedi


Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına varan Fernandao, dün Bursaspor ile ilgili şok bir tweet attı. İspanyolca ifadeler kullanan Brezilyalı golcünün sözlerinin Türkçe karşılığı "Ben Bursaspor'da tekrar oynamak istedim. Ama kulüp başkanı istemedi" şeklinde oldu.








#Fenerbahçe
#Antonio Conte
#Marcelo Bielsa
9 yıl önce