|

Galatasaray’da Belhanda transferi tamam! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberi: Galatasaray’ın Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımında forma giyen Faslı futbolcu Younes Belhanda ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Yeni Şafak
17:49 - 23/06/2017 Cuma
Güncelleme: 17:53 - 23/06/2017 Cuma
IHA
Galatasaray’da Belhanda transferi tamam! Son dakika transfer haberleri
Galatasaray’da Belhanda transferi tamam! Son dakika transfer haberleri
-Galatasaray’ın Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımında forma giyen Faslı futbolcu Younes Belhanda ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Yeni sezon çalışmaları erken başlayan Galatasaray, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, bu çerçevede Dinamo Kiev’de oynayan Faslı futbolcu Younes Belhanda ile anlaştığı öne sürüldü. 27 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılılar ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak ve yıllık 3 milyon Euro alacak. Kiev’e ise 8 milyon Euro verilecek. Yıldız oyuncunun Pazartesi günü İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Galatasaray, Maicon’u İstanbul’a getiriyor

Galatasaray, Sao Poulo’da top koşturan Brezilyalı stoper Maicon ile anlaşmaya vardı. Başarılı oyuncu yarın İstanbul’a gelip sözleşme imzalayacak.Sarı-kırmızılılar, yeni sezon öncesi ilk transferi gerçekleştirmek üzere... Galatasaray, Brezilya ekiplerinden Sao Paulo’nun stoperi Maicon ile anlaşma sağladı. Yarın İstanbul’a gelecek olan Brezilyalı oyuncuyla son bir kez daha masaya oturacak olan sarı-kırmızılı kulüp, sözleşmenin son halini şekillendirecek. Ardından sağlık kontrolünden geçecek olan Maicon, resmi sözleşmeye imza atacak.

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları

Galatasaray Futbol Takımı, 2017-2018 sezonu hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ısınma hareketleriyle başladığı belirtildi.

Açıklamada, futbolcuların dar alanda pas yaparak sürdürdükleri idmanın bir sonraki bölümünde, 10'a 10 topa sahip olma çalışması üzerinde durulduğu ifade edildi. Antrenmanın ana kısmında ise dar alanda 11'e 11 maç yapıldığı aktarıldı. Galatasaray, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

#Galatasaray
#Transfer
#Belhanda
#Younes Belhanda
#Son dakika transfer haberleri
7 yıl önce