|

Galatasaray'ın Johnson savaşı

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan İngiliz savunmacıyı gözüne kestiren Galatasaray'ın işi hiç kolay olmayacak. İtalyan medyasında çıkan haberlere göre, Johnson'u Aslan'ın yanı sıra İnter, Milan ve Arsenal de istiyor.

Yeni Şafak
13:04 - 16/04/2015 Perşembe
Güncelleme: 10:14 - 16/04/2015 Perşembe
Diğer

Galatasaray, sağ bek sorununu çözmek için uzun süredir transfer çalışmalarına devam ediyor. Cim Bom'un sezon başından bu yana peşinden koştuğu Glen Johnson'a yeni taliplerin olduğu ortaya çıktı.



Fanatik'in haberine göre; İngiliz savunmacıyı dünya devleri İnter, Milan, Arsenal'in de istediği ve girişimde bulunmak için hazırlandıkları iddia ediliyor. İngiliz futbolcu daha önce takımı Liverpool'da forma şansı bulamadığı için ayrılmak istediğini açıklamış ve kariyerine hangi kulüpte devam edeceğine henüz karar vermediğini söylemişti. 30 yaşındaki futbolcu, bu sezon takımı adına 15 maça çıkabildi ve 1 gol kaydetti.



Büyük rol oynamıştı


Glen Johnson, geçen sezon Liverpool'un şampiyonluk yarışında en formda isimlerinden biriydi. Bu sene eski formunu aratan Johnson, takımının son dakikaya kadar birinciliği kovaladığı Premier Lig'de 29 maça çıkmış, 3 gol 3 asistlik performans göstermişti.




#galatasray
#transfer
#glen johnson
#talip
9 yıl önce