|

Galaxy S7 Edge böyle mi olacak?

Samsung tasarım yeniliklerine tam gaz devam ediyor. Yola tek kenarı kavisli ile çıkan ardından kavisleri çiftleyen firma şimdi de yamuk dikdörtgene geçebilir!

Yeni Şafak ve
17:38 - 15/10/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Hatırlarsak geçtiğimiz günlerde Samsung'un yeni bir patentini paylaşmıştık sizlerle. Geometride yamuk dikdörtgen olarak isimlendirilen bu tasarım muhtemelen önümüzdeki nesil 'edge' modellerinden birisinde kullanılacak ki ilk bakışta bize ne kadar garip gelmiş olsa da render'a döküldüğü vakit aslında tek kelimeyle mükemmel olabileceğini gördük.





İşte

, Samsung'un bu patentinten yola çıkarak olası bir Galaxy S7 Edge konsepti çıkarmışlar. Gerçi Galaxy S7 diyoruz ama kuvvetle muhtemel böylesi radikal bir değişikliğin pratiğe aktarımı iyi ihtimalle Galaxy S8 neslinden önce gerçekleşmez.





Bu tür konseptlerde en sık rastladığımız (ve en nahoş) detay, pek çoğunun gereksiz bir abartıya ve gerçeğe uyarlanamayacak çizgilere evsahipliği yapması olsa da dikkat edersek bu konsept tasarımda bu tür bir abartı yok. Hatta patentteki çizimlere oldukça sadık kalınmış ki bu oldukça önemli bir ayrıntı.







Velhasıl bizim oldukça hoşumuza gitti, dahası Samsung'un S6 nesliyle birlikte komple metal tasarımı gitmiş oluşu da pek rahatlıkla bu malzeme kalitesinde bir modele yönelebileceğinin göstergesi olarak kabul edilebilir. Tabii en nihayetinde tüm bunlar hayal dünyamızın yansımaları olduğundan çok da diyecek bir şey yok.



Gerçeği ise aşağıda:











#samsung
#akıllı telefon
#Galaxy S7
#android
#galaxy s6
#galaxy s6 edge+
#galaxy s6 edge
#galaxy s7 edge
9 yıl önce