|

Galaxy S7 Edge: Komple kavisli tasarım!

Samsung, yeni bayraktarı ile 'tasarımda yenilikçiliğin' sınırlarını zorlayacak gibi!

Yeni Şafak ve
17:39 - 24/11/2015 Salı
Güncelleme: 15:39 - 24/11/2015 Salı
Yeni Şafak

Önümüzdeki yılın en merakla beklenen modellerinden birisi hiç kuşkusuz Samsung'un yeni generali olacak Galaxy S7. Şimdiye kadar modele ilişkin pek çok bilgiyi paylaşmış olsak da bu defaki hem Samsung'uta çalışan anonim bir iç kaynağa dayandırılıyor oluşu hem de içeriğinin enteresanlığı itibarı ile önem taşıyor.



sızıntının iddiasına göre Galaxy S7'nin kavisli form yapısıyla gelecek Edge takılı kardeşi 5.7-inç büyüklüğünde -ki bunu zaten biliyoruz- ve farklı bir tasarım formuna sahip olacak.



Farklı derken?


Hatırlarsak bundan iki ay kadar önce

başlıklı bir haber paylaşmıştık.



İşte kaynağın iddiası şu ki, S7 Edge kenarları hafif kavisli olmasının haricinde üst ve alttan da kavisli olacak imiş. Şimdi yukarıdaki haberimizde yer verdiğimiz patent ile Samsung'un

esnek plastik paneller üzerinde gerçekleştirdiği çalışmaları birleştirdiğimizde iddianın pekala da mantık sınırları içerisinde olduğunu söylememiz mümkün. Dahası yine böyle bir tasarım Samsung'un sanal tuşları modelin alt kısmına yerleştirebilmesine de olanak sağlar ki bu da işin estetiksel açıdan bir diğer boyutu.





Yine aynı kaynağın diğer iddiası ise S7 ile birlikte Samsung'un microSD yuvasını da geri getireceği ki bu da aklımızın bir köşesinde bulunsun.



Evet; bu yukarıdaki iki yeni havadisin haricinde kalan detaylar bildiğimiz gibi. Yani bölgesine göre

, 4GB RAM, 5.2-inç (S7) ve 5.7-inç (S7 Edge) ekran büyüklüğü; 2K çözünürlük (

) ve

.



Bekleyip görelim bakalım; büyük gün

!



Galaxy S7 Edge Konsepti






#samsung
#akıllı telefon
#Galaxy S7
#android
#galaxy s6
#galaxy s6 edge+
#galaxy s6 edge
#galaxy s7 edge
8 yıl önce