|

Göztepe taraftarından hakem tepkisi

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezonun bitimine 3 hafta kala lider Bandırmaspor'u 1 puan geriden takibini sürdüren Göztepe'nin taraftarları, Sarıyer-Bandırmaspor maçına hakem Sarper Barış Saka'nın atanmasına tepki gösterdi.

Yeni Şafak
12:24 - 17/04/2015 Cuma
Güncelleme: 09:29 - 17/04/2015 Cuma
DHA

Taraftarlar, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda hakem Saka'nın 4 hafta önce Bandırmaspor-Kırklarelispor maçında skandal bir yönetim gösterdiğini belirtirken, "O maçta 2-0 önde olan Kırklarelispor'a çıkardığı 3 kırmızı kart ve taraflı yönetimiyle Bandırmaspor'un 2-2 berabere kalmasını sağlayan Sarper Barış Saka, puanı rakibimize hediye etti" iddiasında bulundular. Taraftarlar, 2 hafta önceki Göztepe-Ankaragücü karşılaşmasında da hakem Saka'nın kendileri aleyhine kararlar verdiğini vurgulayarak, "Federasyonun bu hakemi Bandırma maçına ataması son derece yanlış" görüşünü savundular.



Kulüp 2'nci Başkanı Fatih Dalan ise taraftarlarının tepkisi karşısında yaptığı açıklamada şunları söyledi:



"Göztepe olarak, Süleyman Seba Sezonu'nda böyle konuları ve dedikoduları düşünmek istemiyoruz. Hakem yönetimlerinin adil olmadığını düşünmek istemediğimiz için yorum yapma gereği duymuyoruz. Konu, mazisi şan ve şerefle dolu Sarıyer Spor Kulübü olunca bu konuları asla düşünemeyiz."

#Spor Toto 2'nci Lig
#Kırmızı Grup
#hakem
#tepki
#Bandırmaspor
#göztepe
9 yıl önce